Un fulger orbitor a marcat venirea sa pe lume. Cer şi pământ s-au contopit într-o lumină de-nceput, vestind lumii că se născuse Iluminat. Era un copil plăpând, galben la faţă, timid, însă cu sclipiri de inteligenţă cum nu se mai văzuseră şi cu o voinţă electrizantă. Visa să scoată întreg pământul din ceaţa în care vieţuia, să îi arate calea spre lumină şi spre adevăr. Şi a plecat Iluminat,adolecent fiind, făclie arzândă în smoala miezului de noapte, să-mprăştie cunoaşterea în cele patru zări. A întâlnit în cale-i făpturi golaşe, tremurând de frica necunoscutului, a nevăzutului, îngenunchiate în bezna peşterilor. Le-a dat o rază din lumina lui şi şi-a văzut de drum, căci lungă era calea ce avea de străbătut.

Creştea lumina în intensitate, creşteau mirarea şi înţelepciunea prin locurile pe unde tânărul Iluminat trecea. Zările se albeau şi spaima oamenilor dispărea, căci frica nu poate fi stăpână în casele unde căldura şi lumina blândă a unui opaiţ tremură spre înalt. A nimerit în plin război evolutiv şi a călcat sub tălpi făcliile, aşezând în locul lor elegantul felinar al unui început de veac. Matur de-acum, Iluminat a simţit cât este de importantă misiunea pe care singur şi-o trasase încă din ziua în care fulgerul vestise naşterea luminii. L-a căutat pe Edison şi i-a şoptit taina ce apoi l-a făcut celebru. Luase fiinţă becul, acest corp ce-a reuşit să alunge definitiv spaimele, ce-a detronat domnia beznei şi a ucis umbrele imaginare, născătoare de teroare.

Ajuns în zilele noastre, Iluminat, bătrân şi încă nerealizat pe deplin în plan spiritual, şi-a spus în gând că nu-i destul să aibă lumină. Corpul său căpăta o nouă dimensiune şi umbra lui bună se întindea peste întreg pământul, crescând şi descrescând cu fiecare nou bec aprins. Simţea că este musai să pună lumina în valoare, să se joace cu ea în fel şi chip, să-i preamărească frumuseţea şi să-i utilizeze fiecare rază. Cu-nţelepciunea lui de bătrân umblat prin lume, care pe toate le-a văzut şi făptuit, a mers Iluminat până la Atas Lighting şi mult s-a-ntreţinut la vorbe cu specialiştii în consultanţă şi asistenţă de acolo, ca ei, la rândul lor, să-i poată sfătui pe arhitecţi, pe designerii de interior, pe proiectanţi, în realizarea sistemelor de Iluminat sau a unor corpuri de iluminat speciale în cadrul proiectelor pe care le vor înfăptui.

697669_6988aw

Iluminat ştia cât sunt de importante aspectele  estetic  şi practic pentru orice încăpere, clădire, spaţiu. Insista ca specialiştii să ofere consultaţii, să prezinte soluţii personalizate şi să integreze rapid proiecte din domeniul hotelier, comercial, retail, horeca sau rezidenţial. Ştiut este faptul că lumina bine poziţionată poate pune în valoare ceea ce este cu adevărat important, însă puţini reuşesc cu adevărat să obţină un rezultat favorabil. Acesta este rolul pe care Iluminat a insistat să îl ofere specialiştilor de la Atas Lighting, căci ei sunt în măsură să realizeze până şi simulări 3D, integrând astfel în spaţiu orice sistem de iluminare.

8861a

 Umblase prin lume cu viteza luminii, străbătând spaţiul şi timpul, însă acum Iluminat considera că sosise momentul să se stabilească undeva. Unde putea fi mai bine decât la Atas Lighting? Aici, colaborarea dintre specialiştii în iluminat cu beneficiarii, arhitecţii sau designerii de interior chiar dă roade, făcând ca dimensiunile fizice şi spirituale să capete noi valenţe, să urce noi trepte spre iluminare. Proiectele lor sunt şi vor fi mereu pe val, căci nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Se ţine cont de orice amănunt, de la pereţi, tavan, podea, mobilier şi până la forma, culoarea, materialul din care este conceput corpul de iluminat, pentru ca rezultatul să fie întotdeauna impresionant şi cu adevărat util.

 7615360_1

Iluminat era precum un corn al abundenţei de idei şi soluţii personalizate pentru fiecare spaţiu în parte, inepuizabil şi cu o valoare incontestabilă. Hotelierii apelau la el, designerilor le creştea faima datorită rezultatelor impunătoare, întreaga lume era mai luminoasă, mai bine scoasă în evidenţă cu fiecare nouă lustră, aplică, suspensie, plafonieră, candelabru ce îşi găsea locul optim în spaţiu. Trecut, prezent şi viitor, îngemănate într-un singur nume, Iluminat, având corpul unei noi dimensiuni spirituale, un 3D fără de care integrarea luminii în spaţiu nu mai poate fi concepută în această epocă modernă. Iluminat este nemuritor! Va dăinui în timp, aducând omului noi şi noi soluţii de iluminat interior şi exterior, alungând spaimele şi dând viaţă frumosului, originalului, prin specialiştii Atas Lighting.

Logo_ATAS_RGB_FINAL