Chiar daca este abia inceputul lui noiembrie, stii foarte bine cat de repede zboara timpul, deci nu e niciodata prea devreme pentru a te pregati pentru Craciun asa cum se cuvine. Aceasta sarbatoare sfanta este despre liniste,  despre cadre spectaculoase, ornate frumos si despre iubire, multa iubire.

Totusi, decoratiunile clasice parca ne induc prea mult intr-o rutina, intr-o monotonie continua, nu e asa? Ce ar fi ca anul acesta sa schimbi complet decoratiunile din locuinta ta? Renunta pentru un an la clasica beteala si clasicele decoratiuni pe care obisnuiesti sa le folosesti si vei orbserva cum iti vei mai dori sa faci astfel de evadari din globul rutinei. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva lucruri interesante ce merita sa le folosesti pentru a-ti orna locuinta in aceasta iarna.

Creeaza coronite de Craciun din flori criogenate

Unele dintre cele mai impunatoare decoratiuni de Craciun sunt intocmai coronitele. Ce ar fi daca le-ai personaliza putin? Avand in vedere ca acestea sunt create din crengute de cetina, le-ai putea adauga un strop de culoare prin intermediul florilor prezervate, criogentate de pe crioflowers.ro.

Daca accesezi link-ul de mai sus vei descoperi o sumedenie de astfel de flori criogenate – de la trandafiri, pana la crinzanteme si chiar garoafe. Astfel, in functie de preferintele tale in acest sens, poti obtine o coronita de Craciun mult mai bogata si mai colorata – numai buna pentru a fi agatata la tocul usii.

Personalizeaza ornamentele de pe masa de Craciun

Ornamentele pentru masa sunt de cele mai multe ori confectionate tot din cetina si au o lumanare in mijloc. Sunt create, mai pe scurt, dupa tiparul clasic, dupa cum toata lumea stie ca arata astfel de ornamente.

Tu le poti adauga o nota de origininalitate prin intermediul florilor prezervate. De exemplu, peste acele crengute de cetina ai putea pune flori criogenate de diferite culori sau doar de o culoare, in functie de decorul din living-ul tau. Ai putea la fel de bine sa confectionezi alte astfel de cosulete de pus pe masa din aceleasi flori, iar in mijlocul lor sa adaugi o lumanare si va rezulta un ornament ce se pliaza perfect pe maniera in care trebuie sa se prezinte decoratiunile de Craciun. Gasesti aici multitudinea de flori de care ti-am spus si mai sus pentru a putea da START personalizarii.

Nu ai idee ce cadou o sa le faci celor dragi anul acesta?

Florile criogenate sunt o alternativa perfecta si in acest sens. Prin intermediul lor poti crea adevarate buchete elegante care se vor pastra pentru eternitate. Sa nu uitam nici de micile gesturi care au in spate un pachet de sentimente. Daca iti place sa daruiesti lucruri minimaliste, insa care vin la pachet cu o oaza de admiratie si sentimente profunde pentru anumite persoane din viata ta, florile cirogentate de la Crioflowers iti vin in ajutor – categoria giftbox este pentru tine in acest sens.

Totodata, ai putea pregati, personaliza ornamente specifice Craciunului pe care sa le daruiesti apoi persoanelor dragi. Astfel vii cu ceva nou, cu un cadou inovativ care poarta amprenta personalitatii tale pentru ca tu l-ai creat. Daca esti inventiv/a poti face o multime de lucruri interesante folosind florile prezervate!