Skip to main content

Idei pentru retete de succes

Si tu faci parte dintre gospodinele care nu mai stiu ce sa puna pe masa in preajma sarbatorilor? Ei bine, trebuie sa arunci un ochi pe produsele Safir, pentru ca sunt mereu proaspete si ambalate cu grija astfel incat pot fi ingredientul principal in reteta ta de succes.

Eu obisnuiesc sa cumpar carne de pui de la Deliciosul de Vaslui. Bazele acestei afaceri de familie, Safir, s-au pus inca din 1991 si pana in prezent detin 4 ferme de pasari proprii, un abator si o fabrica de nutreturi combinate, una de fainuri proteice și o fabrica de preparate si semipreparate. Calitatea este cuvantul de baza atunci cand vine vorba de produsele Safir, asa ca nu trebuie sa aveti indoieli ca ceea ce puneti pe masa nu este sanatos, dimpotriva, puiul este crescut in conformitate cu standardele europene si nu este injectat cu hormoni.

Pentru a avea o sanatate puternica, alimentatia trebuie combinata cu practicarea frecventa a exercitiilor fizice, dar si cu un consum regulat de lichide. Trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce punem pe masa deoarece majoritatea alimentelor au ajuns sa contina coloranti si alte adaosuri daunatoare organismului.

Dorind sa fac o schimbare in stilul meu de viata, am inceput cu alimentatia si am realizat cat de multe greseli am facut in trecut, pentru ca zaharul era nelipsit din orice reteta pentru desert, iar mancarea fast food era la ordinea zilei.

De cand am inceput sa cumpar pui de la Safir, retetele mele au prins gust si acum consum doar mancare gatita in casa, cu grija. Cina este preparata pana la ultimul detaliu de mine si sotul meu, iar reteta favorita este, bineinteles, carnea de pui la cuptor. Pe langa faptul ca este o reteta foarte gustoasa si nu necesita un timp indelungat pentru a fi preparata, este si ieftina, la indemana oricui.

Tot ce ai nevoie sunt niste legume pe care orice gospodina le are in camara, dar si puiul ales cu grija de la Deliciosul de Vaslui. Timpul pe care il pierzi facand aceasta reteta este doar pentru a decoji cartofii si pentru a condimenta carnea, in rest toata munca ii revine cuptorului.

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, dar si un strop de boia dulce pentru aroma si culoare desavarsita. Pentru ca puiul sa se rumeneasca cum trebuie, avem nevoie de o tava mare, in care sa incapa si cartofii. Multe gospodine se intreaba cat timp ar trebui sa tina carnea la cuptor si la ce temperatura. Ei bine, 40 de minute sunt mai mult decat suficiente, iar temperatura trebuie sa fie cuprinsa intre 200-220 de grade. In functie de cum coace cuptorul vostru, puteti sa prelungiti cu 5 sau 10 minute. Aceasta reteta poate fi servita cu succes alaturi de o salata verde.

Diversifica-ti alimentatia cu preparate noi si inedite, pe care le poti realiza cu produsele din carne marca Deliciosul de Vaslui.