Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Sportul este activitatea care ar trebui să facă parte din viața fiecărui om. Indiferent la ce nivel este practicat, acesta aduce nenumărate beneficii persoanelor active: evitarea sedentarismului, care este boala acestui secol și care are repercusiuni grave asupra sănătății, socializarea cu alte persoane, în cazul sporturilor de grup, sau momente de calm în care omul să poată fi singur cu gândurile sale, în cazul sporturilor individuale. Am pregătit un mic articol cu idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon care îi să stimuleze pe alții să facă mișcare, să se bucure de viață, să se simtă activi și să fie sănătoși.

Decathlon este o companie care nu mai are nevoie de prezentări. Când spui Decathlon, spui sport, spui mișcare, spui produse al căror raport calitate/preț este imbatabil, spui oameni activi și sănătoși. În UK, țara unde locuiesc, de la mic la mare toată lumea face sport după pricepere și putere. Magazinele Decathlon de aici sunt mereu pline de oameni veniți să își aleagă echipamente sportive care să îi ajute să facă mișcare și să fie totodată în siguranță, indiferent dacă practică un sport de exterior sau de interior.

Iată câteva idei de cadouri sportive pe care le puteți comanda chiar acum din magazinul online Decathlon

Cort 2 Seconds pentru 2 persoane

Pentru că se apropie vara, iar aglomerația de la mare nu este prea indicată în anul 2021, sugestia mea se îndreaptă către munte și către orice alt loc unde grupurile mari de oameni pot fi ușor evitate. În plus, starea de bine pe care ți-o dă muntele nu se compară cu nimic altceva în lume.

Cortul pe care îl recomand are un sistem de montare instantanee, potrivit chiar și celor care nu au mai ridicat până acum un cort. Plierea se realizează la fel de ușor, așa că vouă nu vă rămâne decât să vă distrați în drumeții și să respirați aerul curat al înălțimilor.

Vezi preț aici

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Încălțăminte pentru drumeții

Pentru că spuneam mai sus despre drumeții, iată că am ales să vă prezint și încălțăminte pentru plimbări în natură. Până la urmă, să faci sport nu trebuie neapărat să însemne să dobori cine știe ce recorduri mondiale, ci doar să își pui sângele în mișcare, să eviți sedentarismul, să rămâi activ pe tot parcursul anului.

Încălțămintea pentru drumeții pe care o recomand este potrivită pentru mersul în aer liber, în mod special la șes, pe drumuri forestiere sau pe litoral. În magazinul Decathlon veți găsi și bocanci pentru drumeții la munte pentru femei, bărbați și copii. Despre acești bocanci am mai scris aici.

Vezi preț

Masă pentru tenis de masă

În adolescență am fost de-a dreptul obsedată de tenisul de masă. Jucam oriunde mi se ivea ocazia, inclusiv în casă, folosind masa din sufragerie. De când locuiesc în Scoția merg lunar la sala de sport pentru a juca tenis de masă, dar avem în plan să ne cumpărăm o masă ca aceasta, doar a noastră, pe care să o folosim ori de câte ori avem chef să facem mișcare și să ne distrăm cu familia și prietenii, ceea ce vă recomand și vouă.

Masa pentru tenis de masă de la Decathlon este ușor de deplasat, este stabilă pe orice tip de suprafață și, ceea ce mi se pare foarte important, poate fi utilizată atât la interior, cât și la exterior.

Vezi preț masă de tenis

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Pe site-ul Decathlon veți găsi multe alte idei de cadouri sportive, așa că vă sugerez să intrați direct acolo și să vă alegeți ceea ce considerați mai potrivit pentru voi și pentru cei dragi vouă.

decathlon.ro