Idei cadouri de Paște pentru copii

Se apropie Paștele și tu încă nu te-ai decis ce să cumperi cadou pentru copil? S-ar putea ca ideile pe care ți le prezint aici să îți fie utile, căci am ales câteva articole deopotrivă folositoare și care pot bucura orice copil, indiferent de vârstă. Acceptă invitația mea și fă-ți copilul fericit: Hai afară, hai la sport!

A venit vremea caldă, iar cei mici au nevoie să stea mai mult pe afară, să facă mișcare, să își întâlnească prietenii, să socializeze și să se joace. Alege pentru copilul tău produse care să îl motiveze să facă toate astea. Alege cadouri pe roți. Vei găsi mai jos câteva sugestii. Idei cadouri de Paște pentru copii de la Decathlon, o firmă cu renume, care nu mai are nevoie de prezentări suplimentare.

Bicicletă 14” 500 Robot Copii 3-5 ani

Bicicleta cu roți ajutătoare este perfectă pentru ca micuții să învețe mersul pe bicicletă, căci îi ajută să se echilibreze și să aibă curajul necesar pentru a porni în aventură. Cea prezentată de mine este potrivită pentru copii cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm, însă pe site-ul Decathlon vei găsi biciclete în diverse culori și mărimi pentru băieți și fete. Există o mulțime de motive pentru care recomand acest produs: are preț bun, copilul este în siguranță datorită protecției care acoperă lanțul, bicicleta are șa reglabilă, iar copilul fără doar și poate va fi fericit să primească un asemenea cadou de la iepurașul de Paști.

#biciclete

Idei cadouri de Paște pentru copii

Role reglabile Blackwheels BW-690

Pentru copii mai mari aș recomanda niște #role reglabile, căci pot fi folosite mai mulți ani la rând, atât datorită faptului că se reglează între mărimile 32 și 35 (la Decathlon vei găsi patine cu role pentru copii și adulți în diverse mărimi, desigur), cât și pentru că un asemenea cadou de Paște ajută copilul să facă mai mult sport. Va învăța să își coordoneze mișcările, să își găsească echilibrul interior și exterior, dar și să socializeze cu alți copii care au aceeași pasiune. Hai afară, hai la sport!

Modelul de role reglabile ales de mine se potrivește atât începătorilor, cât și celor deja avansați. Gheata este foarte confortabilă și oferă protecție maximă piciorului. Țin să mai menționez faptul că la Decathlon vei găsi patine cu rotile și pentru copii cu vârste mici.

Idei cadouri de Paște pentru copii

Din seria de idei cadouri de Paște pentru copii vreau să recomand și această Trotineta Globber My Free Up Titan verde

Această trotinetă cu design revoluționar și modern va face deliciul oricărui copil, căci este absolut deosebită. Este perfectă inclusiv pentru începători datorită butonului pentru blocarea sistemului de virare. Ghidonul trotinetei se poate ajusta pe înălțime – există trei nivele, așa că trotineta va putea fi folosită pe o perioadă lungă de timp. Platforma este joasă, ceea ce face ca această trotinetă să ofere confort și stabilitate, adică exact ce are nevoie un începător. Este ideală petru copii cu vârsta de peste 3 ani și greutatea până în 50 de kilograme.

#trotinete

Idei cadouri de Paște pentru copii

Te invit să intri direct pe site-ul Decathlon pentru a găsi mai multe Idei cadouri de Paște pentru copii. Prețurile sunt excelente, iar calitatea deosebită. Există o gamă foarte largă de produse din care poți alege cadoul/cadourile preferate pentru copil. Hai afară, hai la sport, căci a venit căldura și copilul are nevoie să se bucure de tot ceea ce aduce primăvara!

decathlon.ro

Iată și alte câteva Idei cadouri de Paște pentru copii:

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători

Cadouri pentru femei, bărbați și copii