Toamna este unul dintre acele anotimpuri in care trebuie sa faci o multime de schimbari. Totul incepe din exterior, bine-nteles, mai exact de la dressing, tipuri de machiaj, dar si tipuri de manichiura. Pentru ca sunt femeie, ador sa imi fac planuri din timp cu privire la felul in care va arata manichiura mea.

Toamna aceasta vreau sa incerc unele tipare noi neaparat – va voi vorbi in cele ce urmeaza despre fiecare in parte. Ce folosesc pentru a-mi realiza manichiura? Simplu! Geluri UV, ustensile si aparatura profi de la Nolia Shop. Iata deci ce mi-am propus sa incerc singura toamna aceasta.

Manichiura in tonuri de negru si crem

Stiu ca poate parea destul de banala, insa este perfecta pentru a fi purtata toamna. Vreau sa optez pentru geluri mate pentru a nu iesi mai mult din peisaj decat trebuie. Probabil voi opta pentru ca unghia inelarului sa fie crem si celelalte negre. Daca esti o fire indrazneata, nu ezita sa aplici si anumite cristale pe unghii, pe suprafata mata a acestora.

Manichiura monocroma – oare ce culoare sa fie oare?

Manichiurile monocrome inca sunt in trend, deci hai sa profitam de acest lucru. Ce as incerca toamna aceasta? Interesant este albastrul, verdele, bordo, dar si galbenul atunci cand vine vorba de manichiura monocroma. Acum, ramane la latitudinea ta daca vrei sa fie stralucitoare sau mata.

Poti la fel de simplu sa optezi pentru alb sau negru, de ce nu? Pana la urma, alege o culoare sau o nuanta care sa te faca sa te simti bine si mandra pentru faptul ca ai ales-o.

Motivele florale – musai de incercat!

Chiar daca exista foarte putine flori de toamna, le putem pastra vii pe cele de vara prin intermediul unei manichiuri cu motive florale. Ai nevoie doar de niste ustensile capabile sa lucreze cot la cot cu tine, ca sa zic asa. Gasesti o multime de ustensile profi pe noliashop.ro.

Sfaturi utile

Nu este greu sa iti realizezi singura manichiura acasa. Bine-nteles, ai nevoie de ceva pregatire sau cel putin exersare pentru a lucra cu gelul. In schimb, daca ti se pare foarte complicat procesul, opteaza pentru oja semi – este exact ca cea clasica, doar are nevoie de polimerizare sub lampa pentru a se usca.

Te invit sa accesezi noliashop.ro pentru a intra in contact cu toate produsele profesionale de realizare a manichiurii ce iti sunt puse la dispozitie.