Sunt firme de constructii si imobiliare in Bucuresti care acum iti pun la dispozitie cele mai tari apartamente. Poti intra pe siteul celor de la mansarde de top Bucuresti sa vezi mai multe detalii. Au apartamente de calitate la preturi mici si chiar isi merita toti banii. Eu am intrat recent pe acest site dupa ce mi-a dat un amic linkul. Am ramas impresionat de preturile pe care le-am vazut la apartamentele cu mansarde lacramioarei. Sunt mult mai mici decat la un apartament normal si chiar isi merita toti banii.

Acum si apartamentele cu mansarda sunt la moda. Daca stii cum sa cauti, vei gasi pe net acum tot felul de apartamente de calitate. Eu vreau sa imi achizitionez un nou apartament pe Lacramioarei. Chiar vreau sa ma mut acolo fiindca este mai multa lume buna si am cateva rude acolo. Ele mi-au spus in prima faza de acest gen de apartamente. Mie imi suna bine ideea de a lua un apartament cu mansarde.

De mult timp ma gandeam sa imi cumpar si eu propriul meu apartament. Dai multi bani la inceput, dar pe urma ai si avantaje. Daca stai sa aduni banii de chirie in cativa ani se strang destul de multi pentru un apartament. Asa, daca iau propriul apartament cu mansarda pot sa il inchiriez si cand nu am de ce sta in capitala. Inca nu m-am mutat definitiv aici, mai am casa si la tara. O sa iau neaparat un apartament de calitate pe Lacramioarei. Iti recomand si tie sa intri pe siteul celor de la mansarde de top pentru a vedea ofertele la apartamentele de acest gen din Bucuresti. Sunt sigur ca si tu vei gasi un apartament de calitate pe care il vei cumpara special pentru tine si familia ta. Aceste apartamente cu mansarde sunt mai mult pentru cupluri. Micute, dar incapatoare si destul de confortabile. Eu m-am uitat pe net peste ofertele puse la dispozitie pe Lacramioarei si chiar mi-au placut. Ar fi interesant sa cumpar si eu de aici cel mai tare apartament cu mansarda. Un astfel de apartament este perfect pentru cei singuri sau cupluri tinere, tineri casatoriti, etc. Este un apartament format din doua bai, living, bucatarie si dormitor la mansarda. Pretul unui apartament cu mansarda in Bucuresti nu este foarte mare. Chiar merita sa achizitionezi un astfel de apartament fiindca nu costa mult.

Poti sa iti iei si tu apartament acum in capitala chiar si prin programul Prima casa. Da, este adevarat, acum firmele de imobiliare ofera si aceasta posibilitate tinerilor de a lua o casa noua prin acest program care este activ de cativa ani. Sunt sigur ca si tu poti gasi niste oferte tentante in capitala. Chiar au apartamente bune pe Lacramioarei iar proiectele sunt finalizate. Blocuri construite recent dupa cele mai noi reguli europene, astfel ca ai garantia ca stai in siguranta si totul este mult mai modern. Daca intri pe mansarde de top Bucuresti sigur gasesti o multime de oferte interesante la apartamentele cu mansarda. E tot ce are nevoie orice tanar caruia nu ii trebuie un apartament foarte mare.

P10201981

Blocurile in care sunt construite toate apartamentele de calitate sunt facute din materiale de calitate care rezista la cutremure mari, etc. Izolarea cladirilor se face cat mai bine astfel incat apartamentele sa fie pe placul fiecarui cumparator. Iata si cateva detalii legate de constructie:

1) Structura de rezistenta – cadre din beton armat (centura inferioara, stalpi, grinzi, centura superioara)

2) Peretii exteriori: in partea de jos si in partea de sus sunt din zidarie de BCA iar la partea de sus peretele exterior este format din grinzi de lemn ignifugat, folii izolatoare, OSB, placi de rigips la interior, fiind izolat cu celuloza expandata (izolator termic si fonic, dar si ignifugat  impotriva incendiilor-vezi prezentare la pagina “despre noi”).

3) Peretii interiori de compartimentare intre apartamente atat in partea de jos cat si in partea de sus sunt din zidarie de BCA.

4) Acoperis : Structura acoperisului este din lemn ignifugat impotriva incendiilor, a cariilor si ciupercilor, placi de OSB, fiind acoperit cu tabla din otel vopsita in camp electrostatic tip lindab .

Exteriorul blocului este izolat termic cu polistiren de 10 cm, fiind aplicata si tencuiala decorativa .

P10203182

Apartamentele cu mansarda din Bucuresti  au fost construite la standardele europene din prezent .

Lucrarile au fost desfasurate in deplina legalitate, iar avizele si autorizatiile necesare pentru intabularea apartamentelor au fost eliberate de catre primaria de sector si inspectoratul de stat in constructii , de asemenea acestea supervizand calitatea si executia lucrarii.

Toate aceste detalii pot conta pentru alegerea unui apartament de calitate. Daca vrei sa iei un apartament cu mansarda in capitala, verifica toate detaliile si vezi daca chiar isi merita banii. Eu pot sa va spun ca aceste apartamente chiar isi fac toti banii si sunt speciale pentru orice cumparator. Sunt genul de apartamente in care te muti atunci cand vrei sa ai parte de liniste si sa nu te deranjezi vecinii deloc. Si mie imi place linistea si de aceea am insistat sa vad mai bine ofertele pe care cei de la mansarde de top le au mai ales pe Lacramioarei. Este o regiune speciala unde vreau eu sa ma mut. Poate am noroc si fac rost de toti banii necesari pentru a lua un apartament. As aplica la programul Prima casa dar sunt prea multe acte de intocmit. Nu am timp sa ma plimb de colo colo pentru a face acte. Mai bine iau cu banii jos apartamentul.

DSC_1706

Chiar voiam sa scriu mai demult despre acest gen de apartamente fiindca par interesante. Pe site unde sunt prezentate arata foarte bine, dar inca nu am avut si eu placerea sa vad cu ochii mei un apartament cu mansarda. O sa ma interesez cum pot face sa vad un apartament cu mansarda. Vreau sa ma mut cat mai repede in propriul meu apartament. Aceste cladiri construite acum sunt foarte bune si merita sa cumperi apartamente construite acum, mult mai moderne si cu mai multe utilitati puse la dispozitie de cei care le-au construit.

Constituind un adevarat stil arhitectural, mansarda a cunoscut o dezvoltare si o extindere tot mai mare in special datorita arhitectului francez Jules Hardouin (1646 – 1708). Jules Hardouin s-a născut la Paris și a studiat cu unchiul său François Mansart, de la care a moștenit planurile și detaliile lucrărilor sale și, de asemenea, i-a preluat numele Mansart.