In ultimii ani m-am tot ferit de telefoane din cauza ca, desi utile (as spune absolut necesare in anumite situatii), imi dau dependenta, facandu-ma sa pierd prea mult timp indrugand verzi si uscate cu prietenii. In plus, un telefon te tine conectat de el oriunde mergi. In loc sa iei pulsul strazii, sa admiri peisajele, sa vezi oamenii pe langa care treci, esti tentat sa stai cu ochii in ecran pentru a mai afla ce a facut x sau y, pentru a mai citi o stire, pentru a mai urmari un videoclip pe youtube, etc. Cu cat telefonul este mai sofisticat, cu atat iti creaza o dependenta mai mare. Totusi, mereu am visat ca intr-o zi imi voi cumpara un iphone. Mi-l pot permite, insa imi dau seama ca este suficient faptul ca-s dependenta de calculator, ca imi pierd o mare parte din viata intepenita pe un scaun, privind spre un ecran. Dar cand vad ce huse iphone exista pe piata, parca imi vine sa renunt la temeri si sa ma oporesc in primul magazin.

Va vine sa credeti sau nu, eu nu am telefon. Deloc. De nici un fel. In anul 2019. Dar sotul meu si-a cumparat un telefon din ultima generatie, dupa care mi-a spus ca vrea neaparat o husa frumoasa pentru el. Neavand telefon, husele mi se pareau a fi numai un moft, o fita. De fapt, o husa de telefon inseamna mult mai mult si asta am observat-o la sotul meu, care scapa mereu gadgetul pe jos. Fiind protejat de husa, acesta nu pateste nimic. Dar a fost tare greu pana cand a gasit-o, caci pe aici (vreau sa specific, pentru cei care nu ma citesc zi de zi, ca noi locuim in Scotia) mai toate magazinele vand in principal huse iphone, probabil pentru ca acest soi de telefoane este la moda, mai ales printre cei foarte tineri. Pana la urma, ei sunt clientii importanti, nu-i asa? Ei sunt cei care isi doresc mereu alte si alte telefoane, alte si alte huse pentru telefoane…

Daca am fi fost in Romania, probabil am fi gasit mult mai usor husa pentru telefonul sotului meu. De asemenea, trebuie sa va spun ca am vazut in magazinul online Superb Store niste huse iphone foarte frumoase, cu modele pe care nici in occident nu le-am vazut vreodata. Pana la urma, toti intelegem ca este important sa ne protejam telefonul, sa il inchidem intr-o husa care sa il fereasca de lovituri, de accidente. De ce sa nu ne alegem modele placute ochiului, modele care sa ne faca sa ne simtim bine cand tinem in palma obiectul acesta, atat de necesar in zilele noastre?

Tot scriind despre huse iphone si chiar despre magazinul Superb Store, iata ca m-am convins in primul rand pe mine ca am nevoie de un telefon, atat pentru ca in situatii de urgenta (sper sa nu fie cazul) fara telefon e grav, cat si pentru ca avand un telefon bun, de ultima generatie, as putea uneori sa fac fotografii frumoase fara sa mai car dupa mine aparatul de fotografiat care cantareste aproape un kilogram. Deja stiu de unde pot cumpara huse iphone (si nu numai).