Hotel Proton Neptun

Hotel Proton Neptun – prețuri și impresii. L-am găsit întâmplător pe internet. Am studiat fotografiile din galeria de pe site și ne-am decis imediat să facem rezervare. Plecam la mare cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului estival 2016. Camera avea un preț foarte mic, de numai 60 de lei pe noapte. Probabil cel mai mic preț de pe întreg litoralul românesc.

Desigur, la acești bani nu aveam mari pretenții. Nouă ne trebuia o cameră în care să dormim și țineam neapărat să aibă duș și wc, să nu ieșim pe holuri pentru a ne spăla. Dacă nu sunteți pretențioși, dacă o cameră de două stele vă este de ajuns, atunci hotel Proton din Neptun poate fi cea mai bună alegere.

Cum e cazarea la Hotel Proton Neptun

Camera, deși nu uriașă, era destul de mare cât să încapă în ea un pat matrimonial, un televizor, un șifonier, un scaun, două noptiere, o masă de televizor și un frigider funcțional. Baia era în cameră și era foarte bine izolată, astfel încât apa să nu se reverse în dormitor. Exista și un ventilator care pornea când se aprindea lumina în baie, ca orice miros neplăcut și orice urmă de abur să dispară imediat.

Noi am avut o cameră pe spate și tare ne-am bucurat că puteam vedea răsăritul de la geam, fără să fim totuși deranjați de căldură mai târziu, căci existau jaluzele verticale și o mulțime de copaci care umbreau ferestrele. Ne-a spus o doamnă că special se cazează vara la acest hotel, căci e unul dintre puținele care rămâne răcoros oricât ar fi vara de caniculară.

Hotel Proton Neptun – prețuri și impresii

Hotel Proton din Neptun ne-a fost gazdă bună vreme de patru zile, cât am stat pe litoral. Este situat în centrul micuței stațiuni, lucru care nu poate decât să îi bucure pe cei care vor să ajungă repede la plajă, căci nu vor face decât cinci minute. În apropierea hotelului puteți găsi magazine cu haine, alimentară, restaurante.

Noi am mâncat la Casa Maria (un restaurant foarte elegant, cu o servire ireproșabilă și mâncăruri rafinate) și la Springtime Neptun (servire rapidă, mâncare gustoasă, prețuri între 10 și 23 de lei).

Hotel Proton

Str. Plopilor Nr.1, Neptun

Manager – Papuc Catalin
Telefon: 0757 099 125

Telefon pentru rezervări și detalii 0241 732 270

Impresii despre cazarea la hotel Proton din Neptun:

-ne-a plăcut faptul că nimeni nu ne-a deranjat cu nimic și că recepționerii erau extrem de serviabili (ne-au ajutat chiar și să ne comandăm online bilete la Memento Bus, când telefoanele noastre au luat-o razna)

-camerista a trecut zilnic prin cameră pentru curățenie, dar noi nu am văzut-o

-când am ajuns încă nu erau terminate lucrările de renovare, lucru care ne-a dat de înțeles că pe viitor condițiile vor fi mai bune

-la recepție există un televizor mare, unde soțul meu a putut vedea nu știu ce meci important din nu mai știu ce campionat important

-deși era jumătatea lunii iunie, nouă ne-a fost puțin răcoare seara, așa că am mai cerut (și am primit imediat) o pătură

-ne-am bucurat să găsim în jurul hotelului câteva pisicuțe

-nu ne-a plăcut faptul că pernele erau cam micuțe și cam ciufulite, dar am trecut cu vederea, căci eu dorm oricum pe umărul soțului, iar el era seara atât de obosit, încât ar fi putut dormi și fără pernă

-nu ne-a plăcut faptul că pozele de pe site erau probabil ușor prelucrate, lucru care poate da speranțe false turiștilor și le poate produce dezamăgire la sosirea în Neptun

În mare, cam astea ar fi de spus despre hotelul Proton din Neptun

Dacă îmi mai aduc aminte și alte impresii, revin cu un update. Până atunci, câteva fotografii cu hotel Proton din Neptun:

hotel-proton

Înainte:

pat-dublu proton

După:

hotel-proton-neptun-camera

O părticică din baie și una din soțul meu, la hotel Proton Neptun:

hotel-proton-neptun-camera-baie

Hotel Proton Neptun – televizor, frigider, șifonier, măsuță:

Hotel Proton Neptun - prețuri și impresii

Ce poți vedea de la fereastra hotelului Proton dimineața:

hotel-proton-neptun-terasa

Vedere stradală nocturnă cu ambele hoteluri Proton din Neptun:

Hotel Proton Neptun - prețuri și impresii

Două hoteluri cu același nume – Proton

Atunci când decideți să faceți rezervare la hotel, țineți cont de faptul că pe aceeași stradă sunt două hoteluri cu numele Proton. Unul este Proton K3, iar celălalt e doar Proton. Noi am fost cazați la cel din urmă.

Spre deosebire de pozele probabil ușor photoshopate de pe site-ul lor, ale mele sunt neclare și nu reflectă întocmai realitatea. De fapt, camerele sunt chiar ok și noi am fost mulțumiti de condiții.

Mai multe despre vacanța pe litoral – transport, cazare, masă.

Pentru cei care susțin că litoralul românesc nu mai are nimic de oferit, vreau să spun un singur lucru: ori sunteți niște mofturoși pe care nimic nu îi poate mulțumi, ori nu ați ales locul potrivit unde să vă petreceți vacanța, deși litoralul românesc e atât de mare, iar o vacanță în România poate fi la fel de plăcută ca oriunde în altă parte a lumii.

Pentru cei care nu sunt deloc pretențioși, hotel Proton din Neptun e cel mai potrivit loc, mai ales că orice cameră de acolo are prețuri excelente, fără concurență, aș putea spune.

PS: Dacă mergeți pe litoralul românesc, nu uitați să vă cumpărați din timp costum de baie. M-am săturat de câte țâțe și funduri goale am văzut anul acesta, deși sezonul nici măcar nu începuse. :D

Costume de baie găsiți aici.