Fie ca esti turist sau esti intr-o calatorie de afaceri sau doar esti in cautarea unui loc ideal pentru organizarea unui eveniment special, Hotelul Balada din Suceava este solutia ideala pentru tine.

Hotelul Balada  este un hotel de 4 stele, situat in centrul orasului Suceava, unde confortul si eleganta sunt completate de un personal profesionist, ce ofera servicii premium adaptate la standarde europene.

Cazare

Daca te afli intr-o calatorie in interes personal sau de afaceri si ai nevoie de un loc de cazare, unde sa te poti relaxa si de unde sa poti vizita frumusetile Bucovinei, la Hotel Balada gasesti tot ce ai nevoie: camere decorate in culori calde, dotate cu Tv, minibar, birou, cutie de valori si baie privata. Poti alege intre camere standard single, double standard, double matrimonial, deluxe single, deluxe double sau triple room. Accesand site-ul poti vedea care este cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Restaurant

Fie ca esti oaspete sau doresti doar sa iei masa intr-un loc unde sa gasesti preparate internationale sau traditionale, restaurantul Hotelului Balada iti pune la dispozitie un meniu diversificat, special creat de maestri bucatari cu o mare experienta in domeniu. Asadar, cand cauti un restaurant din Suceava nu ezita sa treci pe la restaurantul Hotelului Balada!

Evenimente festive

Atunci cand vrei sa organizezi un eveniment, vrei sa fie totul organizat ca la carte, in cele mai mici detalii. Avand o capacitate de 200 pana la 450 de persoane, salonul de evenimente este locul unde poti petrece clipe de vis la nunta mult asteptata, un botez, aniversare, banchet, dineuri etc. De asemenea, pentru evenimente ce tin de afaceri (training-uri, workshop-uri, conferinte, cocktail-uri, seminarii), ai la dispozitie o capacitate de 150 pana la 550 de persoane, in functie felul cum doresti sa organizezi salonul.

Turism

Hotelul este situat in centrul orasului Suceava, de aici avand acces usor la toate obiectivele turistice ale zonei. La 10 minute de mers pe jos prin Parcul Sipote, se afla Cetatea de Scaun a Sucevei, un important si foarte vizitat punct turistic. In apropiere se afla si Manastirea Sfantul Ioan cel Nou si Muzeul Satului Bucovinean, precum si multe alte obiective turistice bine cunoscute.

Pentru o cazare ireprosabila, completata de un personal calificat si pentru a petrece clipe de vis in compania celor dragi sau pentru intalnirile tale de afaceri, Hotel Balada este locul unde trebuie sa ajungi!