Probabil unii dintre cititorii mei isi mai amintesc incidentul cu hota pe care o aveam in bucatarie si pe care, intr-o zi, la intoarcerea acasa, am gasit-o pe jos, caci nu fusese prinsa in suruburi, ci pusa doar de forma, pentru decor, cum imi place mie sa spun. Cu toate ca a trecut mult timp de atunci, noi inca nu am reusit sa rezolvam problema si sa ne montam o hota in bucatarie, ba chiar am si renuntat la cea pe care o depozitasem in camara, cu gandul ca ne vom cumpara alta, moderna si performanta.

A fost nevoie sa plecam in Scotia la munca si sa lasam in apartament niste buni prieteni ca sa se mai schimbe cate ceva in casa noastra. Ei au facut niste rafturi dragute in debara si tot ei au fost cei care au insistat pe ideea ca in bucatarie nu se poate fara o hota decorativa. Va spun cu sinceritate ca nici nu auzisem sa existe asa ceva si chiar ma intrebam in sinea mea daca respectiva hota are si rol de a pastra casa curata si parfumata sau este, asa cum ii spune numele, numai pentru decor. Noroc ca internetul este generos cu toata lumea si, de cum am cautat detalii despre hota decorativa, mi-a iesit in cale un articol explicativ pe care il puteti citi si voi pe OnlineReview.ro

Prietenii nostri au ales o hota decorativa cu un singur motor, caci intr-o bucatarie de bloc obisnuita nu este nevoie de mai mult, iar zgomotul facut atunci cand este pusa in functiune nu deranjeaza atat de tare, cum se intampla la hotele care au doua motoare. In ciuda faptului ca respectiva hota decorativa are un singur motor si dimensiuni destul de mici, cat sa nu incurce cu nimic spatiul nu foarte generos al incaperii unde gatim, este foarte eficienta si are un pret bun.

Acum, sincera sa fiu, mie nu imi pasa foarte tare de aspectul exterior, caci aparatele electrocasnice care isi fac treaba bine pot arata oricum vor producatorii lor, insa prietena mea, cea care locuieste acum in apartamentul meu, sustine cu insistenta ca o casa se transforma in “acasa” doar atunci cand ai in jur obiecte care sa iti aduca bucurie, pe care sa iti faca placere sa le privesti, iar hota decorativa chiar reuseste sa dea incaperii un aspect interesant. Voi pune in completarea acestui articol si cateva poze doveditoare, imediat ce le primesc de la prietena mea sau, daca nu va reusi sa faca poze clare, mai spre primavara, cand probabil voi ajunge pentru cateva zile acasa.

Sunt curioasa daca exista printre cititorii mei persoane care au sau isi doresc sa aiba in bucatarie o hota decorativa. Mi-as dori sa imi spuneti cum ati aflat de existenta acestor produse pe piata, daca vi se par eficiente, daca intr-adevar reusesc sa schimbe aspectul incaperii etc. Pentru cei care, ca si mine, aud pentru prima data de acest aparat electrocasnic, recomand review-ul de pe site-ul OnlineReview.ro, spre care am pus link in prima parte a acestui articol.