Obişnuinţa este a doua natură a omului, a spus un înţelept. Deşi este sâmbătă, iar oamenii dorm până mai târziu, eu tot devreme m-am trezit, cu gândul să  pregătesc o nouă ediţie a jocului Happy Weekend. Am descoperit că la ora 7 afară este întuneric, plouă si că nu funcţionez fără cafea.

Fotoliul pe care stau de obicei nu îmi mai place, aşa că m-am gândit să îl schimb, să caut unul modern şi la fel de comod. Dar nu mă pot hotărî cu care să îl înlocuiesc. Aş avea de ales între fotoliul făcut din dopuri de plută şi unul din cauciucuri de maşină. Voi ce mă sfătuiţi?

 

 

 

Poate că ar fi mai bună o băncuţă în loc de fotoliu, pentru a fi sigură că nu adorm în faţa calculatorului.

 

De multe ori am citit pe alte bloguri despre oameni care plimbă în geantă o carte, din care să mai citească o pagină, două, cât timp circulă cu autobuzul, metroul, avionul sau când aşteaptă în faţa unei uşi închise. Nu ar fi mai interesant să avem în fiecare staţie o bibliotecă, din care să ne alegem o carte?

 

Ce poate fi mai emoţionant decât o declaraţie de dragoste? Nimic, în afară de o declaraţie de dragoste făcută ca în fotografia de mai jos:

 

 

O învăţătoare din satul Pisicuţii din deal, judeţul Miau, a descoperit o metodă inedită de a-şi sili elevii să fie atenţi la orele de biologie. Studiază comportamentul păsărilor cu ajutorul unui ecran pe care se derulează filmuleţe, iar elevii sunt mai atenţi ca niciodată.

 

 

Tot legat de materiile şcolare, dar şi de alimentaţia mamiferelor, vă voi pune la dispoziţie un afiş menit să vă arate o scară a evolutiei, începând din mezozoic şi până în zilele noastre. Aviz amatorilor de meniuri fast food.

 

 

Şi pentru că vreau să închei într-o notă optimistă, care să însenineze această zi ploioasă (sau să aducă ploaie într-o zi călduroasă? ), dar şi pentru că vorbeam zilele trecute despre farse, să vedem care este ultima glumă proastă făcută unui grup de oameni nevinovaţi.

 

 

Acesta este un articol ce nu trebuie luat în serios. Este weekend şi particip la jocul Happy Weekend editia 30, unde nimeni nu stă trist.

Să aveţi un sfârşit de săptămână plin de râsete şi voie bună!