Weekend-ul este o scurtă perioadă de timp, în care ne destindem.  Sau aşa ar trebui să facem, după atâtea zile de muncă, nervi, încordare şi încercări de rezolvare a problemelor. Să ne deconectăm şi să zâmbim!

 Aşa cum v-am obişnuit deja, încerc să fiu la curent cu toate noutăţile, să aflu ce s-a mai descoperit, ce s-a mai inventat şi să vă informez.

Încep prin a vă spune că încălţămintea nu mai este ceea ce era cândva. Astăzi, orice pantof trebuie să fie multifuncţional, să poată fi folosit în cât mai multe împrejurări. De exemplu, pantofii de birou, eleganţi, pot înlocui cu succes labele de înot, pentru ca doamnele din toată lumea să se bălăcească la ştrand, după ieşirea de la muncă, fără să care mii de bagaje.

 

 

Tot pentru femei au fost scoşi pe piaţă pantofii cu mesajul: “Nu te apropia de mine dacă nu ai gânduri serioase, pentru că îţi voi călca inima în picioare!”. Sunt utili pentru doamnele şi domnişoarele scunde, dar şi pentru cele care vor să transmită un mesaj simplu şi anume că femeia este mereu la înălţime.

 

Pentru hârtia de împăturit, ca şi pentru pungile de cadouri, sunt tăiaţi copacii, sursa noastră de aer curat. Ecologiştii recomandă renunţarea la hârtia în care înveleaţi cadourile şi folosirea mânecilor de la cămăşile vechi, pe care nu le mai purtaţi. Nu uitaţi butonii, care dau un plus de eleganţă.

 

 

Vrei să ieşi în natură, la picnic, dar te deranjează ţânţarii, muştele şi mizeria din păduri? Linişteşte-te! A fost conceput globul de cristal, cu tunel din centrul oraşului până în cea mai apropiată pădure.

 

 

S-a renunţat la lăzile de zestre, pentru că tinerele îşi caută bărbaţi plini de bani, care să le ia chiar şi dezbrăcate. Tu încă mai ai lada de zestre şi nu te înduri să o arunci? Poate îţi place efectul pe care îl are aşezată în mijlocul unei camere.

 

 

Aceasta a fost ediţia cu numărul 28 a jocului Happy Weekend, găzduit de Elly(pun mai târziu linkul).

Să aveţi un weekend plăcut!