Deşi mai sunt câţiva norişori pe cer, weekend-ul începe frumos, cu soare şi aer mai curat, după ploaia rece de ieri.

Ne plângem că planeta este poluată, că sedentarismul face ravagii printre oameni, însă continuăm să cumpărăm maşini care să ne ofere confortul dorit. Am ajuns să avem atât de multe, încât nu ştim unde să le parcăm. Dar întotdeauna se va găsi cineva să ne scape de probleme, inventând un nou model de parcare.

 

 

Nici mesele de biliard nu mai sunt ce au fost. Pentru iubitorii de automobile care vor să se relaxeze jucând cu prietenii un biliard, inginerii au realizat o masă deosebită, care va împăca şi capra şi varza.

 

 

Toată lumea a văzut imagini cu sultani înconjuraţi de fete frumoase, care îi răcoreau mişcând uşor frunze de palmier, cu regi purtaţi în litiere de sclavi puternici, dar câţi au avut ocazia de a vedea în parcuri bănci susţinute de oameni?

 

Vrei să pari altceva decât eşti? Vrei ca lumea să creadă că ai făcut ceva măreţ? Vrei să primeşti laude fără să ai vreun merit? Nimic mai simplu. Este suficient să găseşti ceva sau pe cineva care a făcut ceva remarcabil şi să mergi exact pe urmele lui, la o distanţă destul de mare de înaintaşul tău.

 

 

Domnul X, harnic nevoie mare, s-a apucat în lipsa nevestei să vopsească podeaua casei, pentru a-i face o surpriză. Din cauză că doamna nu stă foarte mult la coafor, domnul X s-a grăbit, uitând de cea mai simplă regulă: niciodată nu începi să vopseşti de la uşa spre interior. Acum este într-o mare dificultate şi are nevoie de ajutorul vostru. Cum să procedeze?

 

 

Să aveţi un weekend fain şi însorit!

Treceţi şi pe la Elly, care astăzi vorbeşte despre campania  “Green Pedestrian Crossing“.