Un nou sfârşit de săptămână, un nou episod al jocului Happy Weekend.

Sunt sigură că toată lumea a aflat despre lansarea noului model de smartphone de la Apple. Bloggerii din toate colţurile lumii au anunţat imediat ştirea, au venit cu detalii tehnice, au dat sfaturi. Dar câţi dintre voi au reuşit să vadă cum arată iPhone 5? Vă ofer o imagine inedită.

 

 

Cocalarii proprietari de BMW nu se grăbesc totuşi să cumpere iPhone 5. Ei aşteaptă seria 7.

Pentru Gigi Becali, singurul smartphone ce merită a fi cumpărat rămâne iPhone 1, pentru campioni.

Bugetarilor li s-a pregătit un model alternativ: iPhone Canci.

 

Din păcate, criza economică a afectat populaţia întregului continent european, aşa că puţini îşi permit să mai achiziţioneze ceva. Experţii financiari au decis că este momentul să ne axăm pe agricultură, aceasta fiind cea mai bună investiţie pe termen lung.

 

 

Nu vă încredeţi în vorbe dulci, nici în gesturi care par pline de umanitate. Nimeni nu face nimic, dacă nu speră să aibă avantaje. Cei care astăzi vă întind o mână de ajutor, un colac de salvare, o găleată colorată sau un pix şi o sacoşă, mâine s-ar putea să vă folosească pe post de marionete.

 

 

Demult, tare demult, populaţia africană a fost subjugată cu nimicuri strălucitoare, cu podoabe care pentru alţii nu aveau nici o valoare. Credeţi că s-au schimbat prea multe de atunci? Haideţi să vedem:

 

 

Pentru ultima imagine de astăzi, aş vrea să găsim împreună răspunsul. Economie la material pentru fustă, balet în faţa oglinzii, în intimitatea camerei, punerea în valoare a florilor aproape ofilite din vază sau doar un fotograf bun, care profită de împrejurare?

 

 

Să aveţi un weekend deosebit, plin de bucurii! Vă invit să participaţi la jocul Happy Weekend, despre care găsiţi detalii la Elly.