Sâmbăta aduce cu sine o nouă ediţie a jocului Happy weekend. Pentru că m-am trezit foarte târziu şi nu am nimic pregătit, voi încerca să încropesc în grabă

 ceva. Dacă nu va ieşi prea bine, măcar veţi ştii că am o scuză.

Poeţii spun că dragostea este un sentiment înălţător, care aduce fericirea mult visată, care transformă omul, făcându-l mai bun. Dar când inima este rănită, arsă de prea multă iubire oferită şi neîmpărtăşită, câţi au norocul de a primi o altă inimă, care să nu poarte cicatrice?

 

Foarte multe vietăţi ale planetei se ascund sau se apără folosindu-se de mimetism. Capacitatea unora de a-şi schimba culorile, dimensiunile sau chiar forma au determinat specialiştii să caute soluţii pentru oameni. Astfel, primul experiment a avut un succes de proporţii, ascunzând privirilor fata care stătea încremenită, cu privirea pierdută în nemărginirea oceanului.

 

Era atât de bine ascunsă, încât masculii plini de muşchi, mereu pregătiţi de vânătoare, care astăzi stăteau întinşi pe şezlonguri, la plajă, nici măcar nu au realizat că în faţa lor, la nici 10 metri, se afla o tânără frumoasă şi singură.

 

A venit toamna. Copiii se pregătesc de şcoală, fiecare după  posibilităţi şi imaginaţie. Când eram micuţă, obişnuiam să pitesc romanele din care citeam între copertele manualelor. Dar astăzi, elevii nu mai citesc romane tipărite pe hârtie, aşa că cea mai simplă soluţie este să îşi pitească laptopul.

 

Cândva, liceenii comunicau prin bileţele şi scrisori, în care îşi povesteau dorurile, cereau prietenii, anunţau că le vine să râdă sau să plângă. Când făceau autostopul, se foloseau de una dintre mâini, arătând cu degetul mare direcţia în care doreau să meargă. Astăzi nimeni nu mai concepe comunicarea fără emoticoane.

 

Ediţia cu numărul 25 a jocului organizat de Elly se încheie aici.

Vă doresc un weekend fericit! Bucuraţi-vă de fiecare moment al vieţii, pentru că toate sunt trecătoare.