Începe ediţia cu numărul 23 a jocului Happy Weekend.

Pentru cei care, din diverse motive, nu folosesc centura de siguranţă, o firmă din domeniul confecţiilor a lansat pe piaţă tricoul care poate adormi vigilenţa poliţiştilor de circulaţie. Tricoul cu centură de siguranţă are rolul de a vă scăpa doar de amenzi. Asta da idee buna! Sau nu?

 

Doriţi ceva inedit în materie de abajururi? Căutaţi de mult timp ceva deosebit şi nu găsiţi? Vi se pare că toate au preţuri exagerat de mari? Unicitatea are un farmec deosebit, originalitatea vă va oferi un aer şi mai ales o lumină aparte, fără să vă coste nimic. Răzătoarea pe care o întrebuinţaţi în bucătărie poate fi soluţia ideală, ornamentul perfect.

 

Special pentru doamnele care vor să aibă un mers de felină, să pară mai graţioase decât sunt, am găsit la târgul de încălţăminte un nou model de pantofi, cu gheare de tigru.

 

De când au renunţat la rochiţele cu crinolină, femeile au tot încercat să îi imite pe bărbaţi, să pară mai puternice, mai sigure pe ele şi nu le-a luat mult timp până când s-au hotărât să poarte pantaloni. Răspunsul bărbaţilor, deşi a întârziat puţin, a venit atunci când au decis că nu vor să mai fie priviţi ca nişte brute, nu vor să mai fie puşi la treburile mai grele ale casei. Doamnelor, aţi dorit să vă emancipaţi, să fiţi egale cu bărbaţii? Poftiţi egalitate:

 

 

Mulţi dintre voi, abia întorşi din concediu,  se întreabă probabil unde să mai ascundă geamantanele  până anul viitor. Designerii de interior, oameni cu imaginaţie debordantă, au încercat să găsească un mod inedit de depozitare a valizelor.