Jocul Happy weekend ales de Elly pentru sfârşit de săptămână este cel care mă ajută să nu pierd noţiunea timpului, acum, când Ionuţ este în vacanţă. Tot el este cel care mă relaxează şi care sper să vă aducă şi vouă zâmbete la început de weekend.

Salonul de frizerie şi coafură “Tunsori moderne şi avangardiste” şi-a stricat renumele, după ce câţiva clienţi nervoşi au acceptat să apară în ziarele locale, să îşi facă publice nemulţumirile. Fotografiile făcute imediat după ce au folosit serviciile firmei au îngrozit comunitatea locală şi au adus pagube însemnate salonului.

 

 

 

Puţini părinţi ascultă sfatul medicilor de a nu lăsa copiii prea mult timp în faţa televizorului şi mai ales la calculator. Din această cauză, obsesiile pentru anumite jocuri devin o problemă majoră după o anumită vârstă.

Deci, feriţi copii de Mario!

 

 

Suntem în plin sezon estival, pepenii sunt la mare căutare, iar imaginaţia oamenilor nu cunoaşte limite. A fost scos pe piaţă un nou model de butoiaş, de data asta nu umplut cu bere, ci cu suc de pepene rosu. Doriţi un păhărel?

 

 

Am terminat de citit trilogia Furnicile, scrisă de Bernard Werber, carte pe care v-o recomand din toată inima. Nu luaţi în seamă faptul că este SF. Acţiunea se desfăşoară în două planuri paralele, unul în lumea oamenilor, celălalt în lumea furnicilor. Am dovezi incontestabile că furnicile sunt tot mai aproape de noi şi că sunt cel puţin la fel de inteligente ca şi oamenii. Pregătiţi-vă de impact!!!

 

 

Calităţile şi defectele noastre sunt suma genelor moştenite, iar noi avem tendinţa de a ne iubi aşa cum suntem, cu bune şi rele. Măcar pentru acest motiv şi tot ar trebui să ne cinstim cum se cuvine înaintaşii. Un arbore genealogic alcătuit din fotografii este la îndemâna oricui. Câţi dintre voi şi-au alcătuit arborele genealogic?

 

Vă doresc tuturor un weekend minunat!!! Cu acest articol particip la HAPPY WEEKEND 21.