Am vrut să profit de faptul că sunt singură acasă. Nu m-a certat nimeni, aşa că nu mi-am adus aminte să mănânc astăzi. Uitându-mă la ceas, am descoperit că stau de 13 ore la calculator, cu micile pauze necesare unui organism viu, care a primit trei litri de apă. Mare lucru nu am făcut, pentru că mi-au obosit ochii, poate şi neuronul, deşi nu mi-am dat seama de acest lucru. Acum încerc să găsesc ceva haios, în timp ce simt că adorm privind monitorul.

Dependenţa de internet şi de frumos poate naşte o modă nouă. Pentru că de trei luni am renunţat la platforma blogger, am de gând să îmi vopsesc o unghie cu linkul blogului meu, vienela.ro, după ce şterg faimosul B.

 

A crescut euro? S-au scumpit tablourile şi nu vă mai permiteţi? Avem soluţii pentru toate problemele dumneavoastră. Înainte de a arunca hainele pe care nu le mai purtaţi, tăiaţi nasturii şi studiaţi cu atenţie tabloul de mai jos, în care un cerb se foloseşte de mimetism pentru a se adăposti în apartament (ati mai pomenit sfaturi mai bune ca ale mele?).

 

 

De câte ori nu aţi atras atenţia altora să mai reducă din cafele pe caniculă? Riscul este foarte mare, tensiunea atinge cote alarmante… Nu vă ascultă? Oferiţi-le cafea în această cană.

 

 

Vă spuneam ieri că vreau să ies la o plimbare, să imi aerisesc neuronul. Am ajuns în parc, m-am aşezat liniştită pe o bancă, am aprins o ţigare şi undeva în spatele meu am auzit o voce suavă de fată:

-Iubitu’, vreau şi eu o crenguţă, te rooog!

Mă uit mai atentă şi văd acest copac. Am plecat grăbită spre casă, cu găndul să îmi avertizez băiatul să nu îsi facă prietene cu voci suave.

La final, am o mare rugăminte (sau sfat) la voi. Învăţaţi copiii şi fetele tinere să nu mai spele curcubeul. Sau măcar să folosească o apă dedurizată, un detergent care nu decolorează şi neapărat balsam. Nu trebuie sub nici o formă călcat. Şi apa trebuie economisită, pentru că suntem în plină secetă.

Să înceapă weekend-ul!!! Pentru mine fericirea a venit la prânz, când Kadia m-a anunţat că am câştigat cartea  NEXT , scrisă de Michael Crichton.

Distracţie plăcută vouă, că eu mă bag la somn.

Particip la Happy Weekend ediţia 20, găzduit de Elly. – linkul mai târziu, pentru că astăzi am fost mai iute decât ea. :-P