Să aveţi un weekend de poveste!!!

Eficienţa la plajă. Se ia una bucată pepene şi i se dă formă de cască. Efectele benefice se vor vedea imediat: elimină riscul de a face insolaţie, este balsam natural pentru podoaba capilară şi poate depozita fără efort resturile raţiei de băuturi la doză pe o zi, păstrând astfel curăţenia pe plajă.

 Dacă în trecut oamenii îşi distrau copiii proiectând cu degetele umbre de iepuraşi pe ziduri, acum roata s-a întors.

Observând că Superman a devenit desuet, regizorul a hotărât să înceapă o nouă serie, avându-l ca erou pe Superdog.

Şi roboţii au o tot mai mare căutare. Adulţii se folosesc de tot ce le iese în cale pentru a transpune visurile copiilor în realitate. Astăzi, la Arcul de Triumf.

Când se vor hotări oare şi oamenii să păstreze străzile curate, aşa cum fac de atâţia ani stăncuţele?

 

Această postare participă la jocul iniţiat de Elly, Happy Wekend, ajuns la ediţia 19.

By Vienela

27 thoughts on “Happy Weekend 19”
 1. Wow! Super imagini! Si comentarii la fel!
  La cea cu iepurasul si la cel care face plaja am ras in hohote. Mama, care e prin preajma, prin bucatarie, a venit sa vada ce am :))
  Oricum, observ ca s-a cam intors roata: Pe Superman l-au scos la pensie, stancutele fac curat in locul nostru, iepurasii vor sa fie umani, pepenii verzi au fost reevaluati…o lume pe dos :))) Care mi-a placut mult.
  Happy Weekend!

 2. Nu stiam ca stancutele sunt atat de harnicute :D , totate comentariile si pozele sunt haioase, weekend racoros sa ai, Vienela. :)

 3. Ca de obicei, mă amuză pozele și comentariile tale, iar râsul fiind sănătos, hai să avem un weekend fericit! Multe bucurii, dragă Vienela! :)

 4. =)) trebuia sa vad postarea asta mai devreme ca sa incerc si eu pepenele pe post de casca, dar o sa incerc totusi la munte probabil=))

 5. Bietele animăluţe, ce le mai deghizează stăpânii. Poza cu Superdog mi-a adus aminte de căţelul unei scumpe domnişoare care avea mai multe ţinute ca dânsa. Pe lângă moţul nelipsit din vârful capului, căţelul era îmbrăcat în fiecare zi cu altă hăinuţă…:))
  Happy weekend!

  1. Am vazut la stiri acum cativa ani ca o tipa plina de bani ii cumparase o casa cainelui din dotare. Sunt multi ciudati pe pamant. Uneori sunt de inteles, este in firea omului sa vrea sa protejeze o fiinta, iar cei care nu au copii, isi revarsa dragostea asura animalelor.

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.