Trăiască internetul!!! Ieri mi-am revăzut, după 17 ani, un văr de la Moreni, alături de care mi-am petrecut multe vacanţe de vară. Noi ne-am tot mutat,  el s-a stabilit într-un sat de lângă Moreni şi am pierdut legătura. Ne-am regăsit cu ajutorul Facebook-ului şi ieri, exact după ce am scris despre orăşelul în care mi-am petrecut o parte din vacanţe, m-a sunat să îmi spună că este în Ploieşti şi vine spre mine. Sunt fericită!!! Vă doresc să aveţi un weekend la fel de plin şi de fericit ca al meu!!!

Astăzi mă întâlnesc cu Anca Vranceanu şi Ana Q. , mâncăm o îngheţată, apoi dăm o fugă pe la Haotik, să învăţăm câteva secrete despre blogging. Până atunci, să ne înveselim puţin.

Vreţi să ştiţi ce s-a întâmplat cu lingurile îndoite de Cristian Gog în spectacole? Am cercetat şi iată ce am descoperit:

La vremuri de criză, soluţii de criză. Cercetătorii “britanici” au brevetat un nou produs de curăţat şi desfundat vasele de toaletă. Imagini de la experiment:

Cândva, inelul de logodnă avea un diamant, era finuţ şi elegant. Dar nu toţi băieţii îşi permiteau să cumpere diamante. Astăzi este mult mai simplu să oferi un inel.

Avem nescafe 2 în 1, detergent cu balsam 2 în 1, cărucioare pentru gemeni 2 în 1, de ce nu am avea şi papuci cu mop 2 în 1?

Vă trimit pe aripile vântului pufuleţi de păpădie, simbolul norocului, să vă ţină sub aripa lor ocrotitoare.

Ne jucăm de 18 săptămâni, ne place şi vă invităm să vă alăturaţi, să ne distrăm împreună. Detalii la Elly.