Nu aveţi timp sau chef să ieşiţi astăzi la plimbare? Nici o problemă. Vă voi purta prin locuri deosebite, frumoase, dar şi greu accesibile.

 

Plecăm de acasă cu trenul şi trecem curajoşi prin Landwasser Viaduct- Elvetia. Consider că nu avem nevoie de altceva pentru a primi doza maximă de adrenalină.

Putem merge chiar şi în Ecuador, să escaladăm Pailon del Diablo, loc de o rară frumuseţe, tărâm de vis pe care aş vrea să îl vizitez.

   

Pentru cei ce vor să rămână aproape de ţară recomand Asenovata Krepost, Asenovgrad, Bulgaria. Când ajungeţi în vârful muntelui, sunteţi deja spălaţi de păcate, prin tenacitate şi prin efortul depus.

Vă credeţi  îndrăzneţi? Încercaţi să păşiţi pe acest pod din Tungur, Russia. Sfatul meu este să luaţi totuşi pastile de inimă şi să aveţi pregătită o paraşută sau un colac de salvare, înainte de a vă aventura în ceaţă.

Dacă nu aţi obosit încă, haideţi să ne răcorim în acest paradis creat de natură. Sinceră să fiu, m-aş muta acolo, cu condiţia să am internet. Sierra Cascades, Mossbrae Falls, California.

Particip la Happy Weekend ediţia 15.

Vă recomand să treceţi şi pe la ceilalţi participanţi:  Carmen, Dan, Raluca, Foto de inginer, Florentina şi Alyz.