Primul meu job. Un job sezonier, cat o vacanta de vara in care am imbracat un halat medical (primit de la varul mamei, doctor prin capitala) si am incaltat cizme de cauciuc. Pe atunci nu se gaseau Halate medicale ieftine Dispotrading, asa ca fiecare se descurca cum putea. Unii aveau cunostinte prin spitale si capatau halatele medicale pe care nu le mai purta nimeni, altii isi faceau halate medicale albe pe la vreo croitoreasa de cartier. Cert este ca nu aveai ce cauta in gabrica de prelucrare a laptelui fara acel halat medical alb ca spuma laptelui cu care lucrai. Ideal era ca fiecare muncitor sa aiba mai multe halate medicale, sa le poata schimba des, ori de cate ori se murdareau. Aveam unul atat de mare, incat mi-as fi putut face vreo trei din el. Barbatul de la care il primisem era masiv, iar eu nu cred ca aveam mai mult de 50 de kilograme pe atunci. Ma impiedicam la tot pasul, iar cizmele mustind de apa completau tabloul, facandu-ma sa par o gagauta ratacind aiurea printre vane. 

Astazi e mult mai simplu. Orice doritor isi poate cumpara halate medicale ieftine de pe site-ul Dispotrading, fie ca lucreaza in domeniul medical, in cel alimentar ori pe la vreun salon de infrumusetare. Aici exista nu doar halatele medicale clasice, albe, ci si diverse alte halate in culori care mai de care mai deosebite. Sper sa nu mai am nicicand nevoie de halate medicale, caci experienta pe care am avut-o in acea vacanta de vara nu mi-a lasat prea multe amintiri placute. Mi se parea o munca prea grea pentru o tanara de 16 ani si probabil chiar era. Nici munca unui medic nu e prea usoara, dar macar ofera satisfactia de a fi salvat vieti, de a fi imbunatatit calitatea vietii altora.

Pentru cei plecati in cautare de halate medicale, iata un pont:

“Producem halate medicale din tercot, diverse modele si culori. Fiind direct producatori,halatele medicale au un pret foarte bun. In magazinul nostru gasiti halat medical scurt sau lung. In functie de sezon, puteti alege halate medicale groase sau subtiri, cu maneca scurta sau lunga.
Materialul de forte buna calitate din care sunt confectionate, fac ca aceste halate medicale sa fie mai rezistente la uzura.
La comanda, se pot realiza halate medicale personalizate prin combinatii de culoari sau imprimare cu denumirea clinicii.
Aceste halate medicale sunt prevazute cu buzunare si ofera o protectie sporita personalului medical.
Gama de halate medicale se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.
Cauti halate medicale ieftine? La Dispo Trading gasesti halate medicale la preturi competitive.
Comenzile pentru tag halate medicale online se pot realiza direct in magazinul nostru de pe site-ul Dispo Trading.”

halat medical