Nu-i om pe pământ să nu își fi dorit, măcar o dată în viață, să fie deasupra celorlalți, să simtă cum îi domină, fizic sau psihic, să etaleze ceea ce are mai bun și să stârnească pasiuni. Personalitatea unui om se exprimă prin felul său de a fi, prin ceea ce gândește, dar și prin ceea ce îmbracă. Nu degeaba se spune, încă din vechime, că haina îl face pe om.

Prin haine, orice om își exprimă, că vrea sau că nu vrea, personalitatea. Unii se îmbracă șleampăt, alții își verifică până și nasturii înainte de a ieși din casă. Unii aleg să îmbrace culori neutre, alții le preferă pe cele stridente, care atrag atenția. Unii aleg să poarte haine semnate de nume cunoscute, pentru a fi în trend, alții și-ar dori ca hainele lor să fie unicat. V-ați întrebat vreodată cum sunteți catalogați de către ceilalți, în funcție de hainele pe care le purtați?

De la mama mea am învățat un lucru important: să nu merg cu turma, să nu port haine pe care le văd la ceilalți, să fiu unică măcar în această privință, dacă vreau să am parte de unicitate și în alte privințe. Același concept îl regăsesc astăzi, spus sub o altă formă, pe pagina web a brandului WardrobeB, ale cărui produse se încadrează în categoria ”piese vestimentare nemuritoare”, ce nu se vor demoda mâine sau în sezonul viitor. WardrobeB nu promovează shopping-ul impulsiv, nu îl iubește, dar nici nu luptă împotriva lui, deoarece există două categorii de consumatori: cei ce adoră să cumpere, indiferent ce, indiferent cum, și cei care apreciază cu adevărat valorile și produsele promovate de WardrobeB.

Tocmai din aceste motive, mi-aș cumpăra camasa asimetrica neagra Bruuns Bazaar, fără mâneci, cu buzunare și fermoar la spate, model absolut deosebit, de lux aș spune, cu o croială ce nu se demodează și care poate fi purtată la serviciu, la plimbare, dar și la o petrecere selectă. Să nu uităm că negrul pune în valoare trupul omului, ținuta, că îi exprimă personalitatea și îl face să pară elegant, îngrijit, deosebit.

25951b4752-0999-1

 

La această cămașă minunată, ce scoate în evidență dorința mea de a nu merge cu valul, de a purta haine de lux, de a alege ceea ce este cu adevărat deosebit, aș asorta o bratara Louvre Resin rosie, lucrată manual dintr-o rășină roșie, acoperită cu aur de 18 k. Elegantă și nonconformistă, această brățară transformă cămașa asimetrică într-o ținută absolut spectaculoasă, ce poate atrage toate privirile, ce îmi poate construi imaginea dorită și îmi poate evidenția personalitatea.

isharya_bratara_raspberry_translucent_resin_18k_gold_plated_brass_700ron

 

De ce aleg produsele recomandate de WardrobeB? Pentru că brandul WardrobeB nu vorbește despre alegeri îndrăznețe sau inedite, ci despre alegeri potrivite, alegeri care să ne ajute în viață, în consolidarea unei relatii, a imaginii pe care o arătăm lumii. WardrobeB aduce în România branduri poate nu foarte renumite, dar care prin calitatea execuției și prin design exprimă inteligență, seriozitate și stil, branduri extrem de apreciate peste hotare de către marile personalități ale lumii.

wardrobeb-150x150

Ceea ce porți îți trădează personalitatea? Ce spun hainele tale despre tine?