Poate unii dintre voi îşi amintesc de perioada comunistă, când mâncarea se găsea greu, dar banul mişca şi munţii din loc. Pe atunci, în seara de 10 septembrie, ai mei telefonau la casa de comenzi(nu ştiu dacă avea alt nume), pentru a cere diverse alimente care nu se găseau în mod obişnuit pe piaţă, dorind să pregătească sărbătorirea zilei mele de naştere, pe 11 septembrie.

Au telefonat şi băieţii mei aseară, să cheme o maşină, dar de data asta era cu sirenă, pentru că mi s-a făcut rău din senin. După ce am aşteptat-o aproape o oră şi după investigaţii, au descoperit că îmi scăzuse drastic glicemia. Ştiam eu că se întâmplă ceva, pentru că pofteam prea des la dulciuri.

Mi-am revenit, am dormit şi m-am trezit dimineaţă, hotărâtă să vă ofer o felie de tort şi un suc sau o bere, la alegere. Când am aprins calculatorul, mi s-a făcut iar rău. NU AVEAM NET! Şi nu am avut până la ora 16. :((

Tortul l-am “pregătit” de pe internet, special pentru voi. Vă rog să vă serviţi!

 

Vreau să îi urez micuţei mele surioare, Addicted, LA MULŢI ANI din toată inima!!! Să fii sănătoasă şi mereu înconjurată de iubire! Nu am reuşit ce mi-am propus, dar îţi ofer o carte virtuală.

 

 

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi fost mereu alături, mie şi blogului meu, care astăzi împlineşte 4 luni.

Aşteptam de mult această zi, aveam articolul pregătit în gând, eram entuziasmată, însă starea de rău de aseară şi dispariţia netului de astăzi mi-au cam tăiat elanul. Dar un pahar tot ciocnesc alături de voi. Vă doresc să fiţi sănătoşi, să vă bucuraţi alături de toţi cei dragi!