Sa citesti zilnic cel putin cateva paragrafe dintr-o carte motivationala este chiar indicat, indiferent ce urmeaza sa faci in acea zi. Toate acele randuri lecturate si simtite profund in suflet te vor ajuta sa realizezi cat de important este acest prezent pentru tine si cum iti poti schimba intregul curs al vietii, doar privind lumea cu alti ochi. Celebrele carti Gregg Braden m-au ajutat de ani de zile sa ma inteleg mult mai bine pe mine, precum si tot ceea ce se intampla in jurul meu.

Se pare ca toti cei care au crezut in cuvintele acestei mari personalitati si nu au ezitat sa lectureze cat mai multe scrieri ale sale, au avut parte de schimbari majore in viata lor. De altfel, chiar o cunostinta de-a mea a trecut printr-o perioada dificila atunci cand s-a separat de partenerul de viata, iar Gregg Braden i-a fost un adevarat prieten si psiholog in acele clipe. Cum a ajutat-o mai exact? Ei bine, toate cunostintele pe care el le-a dobandit de-a lungul timpului, le scrie in aceste carti ce au un puternic efect asupra cititorilor. El ne invata prin intermediul acestora ceea ce este cu adevarat important in viata si care sunt lucrurile marunte dar care intr-adevar ne fac fericiti. Asadar, intelegand mult mai bine sensul vietii, destinul nostru devine mai senin si mai usor de inteles tot ceea ce se petrece, inclusiv aspectele negative.

Printre cele mai cunoscute carti Gregg Braden pe care oamenii pur si simplu le indragesc si nu ezita sa le lectureze, se numara:

  • Efectul Isaia. Decodificarea stiintei pierdute a rugaciunii si a profetiei;
  • Adevar profund. Trezirea amintirilor despre originea, trecutul, destinul si menirea noastra;
  • Codul lui Dumnezeu. Secretul trecutului, promisiunea viitorului;
  • Punctul de cotitura. Cum sa fii rezilient, intr-o perioada a extremelor;
  • Matricea divina. Un pod ce leaga timpul, spatiul, miracolele si credintele.

Asadar, dupa cum precizeaza inclusiv titlurile cartilor, acestea au la baza iubirea pentru Dumnezeu si descrie cum totul se limiteaza in general la iubire – iubirea de a trai. Daca iti doresti sa privesti si tu viata cu alti ochi, nu ezita sa vizitezi site-ul editura-foryou.ro si sa comanzi cartile marelui scriitor.

Gregg Braden ne invata cum sa invingem cancerul fara medicamente

Pentru iubitorii de stiinta poate parea absolut imposibila posibilitatea de a te vindeca de cancer in doar cateva minute, fara sa apelezi la ajutorul medicamentelor. Totusi, cei profunzi, care se incred in tainele ascunse ale universului, isi lasa toata increderea in Gregg Braden si spusele sale. De altfel, exista chiar un videoclip pe internet, pe care il poti vizualiza si tu, ce are in prim plan o conferinta in care Gregg Braden impartaseste cu publicul larg Puterea de Vindecare a Inimii.

El este de parere ca noi, oamenii, avem in noi o forta de regenerare incredibil de puternica si de rapida, dar care trebuie descoperita.

Asadar, daca iti doresti sa intelegi si mai bine semnificatia adevarata din spatele cuvintelor celebrului autor, nu ezita sa cauti carti Gregg Braden si sa te documentezi ca atare. Inca dupa primele pagini citite, viata ta se va schimba in mult mai bine.