Mai este cineva pe pamant care sa nu stie ca intotdeauna graba strica treaba? Eu mi-am invatat copilul de mic, pentru a fi sigura ca va pricepe exact cate se pot intampla atunci cand faci totul pe fuga. Ma stiti, sunt eu, fata care se pricepe foarte bine la teorie, dar e batuta mar cand vine vorba de pus ceva in practica. Imi este tare usor sa dau altora sfaturi, chiar daca eu personal dau cu bata in balta ori de cate ori ma grabesc. Hai sa va povestesc ca am patit acum cateva zile, tot din cauza ca sunt prea repezita, ca traiesc mereu pe fuga, cu senzatia ca au intrat zilele in sac.

Discutam pe facebook cu mai multe persoane, caci si din acest motiv eram suparata pe cei care ma tot deranjeaza cu diverse mesaje, chiar daca nu imi sunt prieteni si problemele lor nu au legatura cu mine. Imi rapesc din timp si nu imi ofera nimic in schimb, iar cand ii caut eu (o singura data s-a intamplat), uita sa imi raspunda. Purtam o multime de conversatii in acelasi timp, trecand in viteza de la unul la altul, pentru a nu lasa pe nimeni sa astepte prea mult timp raspunsul meu.

Cu sora mea vorbeam despre planuita plimbare de duminica, uneia dintre bloggeritele prietene ii povesteam despre pisicuta mea, cu sotul meu ma tachinam zambind monitorului, unui fost vecin ii explicam ce este un link, iar cu o persoana importanta ma chinuiam sa negociez o anumita chestie. Laptopul, solicitat intreaga zi, dadea semne de oboseala. Se misca precum un batran ramolit, insa eu nu am dat importanta pe moment si am continuat sa trec de la o conversatie la alta, cu viteza cu care puteam tasta.

Asa m-am trezit facand o tampenie mai mare ca mine. Doamnei cu care discutam serios, incercand sa par cat mai pregatita si mai atenta la ceea ce imi spunea, m-am trezit ca i-am livrat mesajul care era pentru sotul meu, asa ca a ramas probabil masca atunci cand a citit ”ce nasol esti! :) ”. Norocul meu a fost ca tipa era chiar de gasca si s-a prins repede ca a fost o simpla incurcatura, ba chiar a plusat povestindu-mi de ziua in care a facut si ea acelasi lucru.

Spunea ca se conversa in acelasi timp cu un client si cu o matusa plecata la munca in Italia. In loc sa trimita clientului mesajul, s-a trezit ca ii spune matusii, care nu avea nici o legatura cu jobul ei sau cu limba engleza, ceva despre document management system software. Biata matusa s-a uitat crucis la cuvintele astea, imposibile pentru ea, apoi s-a gandit ca poate nepoata dorea sa ii spuna ceva codificat… Cat au ras apoi pe aceasta tema, va las pe voi sa va imaginati, ba chiar ma astept sa imi povestiti ce fel de mesaje primiti, cand interlocutorii vostri se grabesc.