De câteva zile, deşi ma trezesc tot la 5- 5,30, îmi vine rândul la calculator abia după ora 7, când pleacă Ionuţ la şcoală, după ce îşi citeşte toate mesajele apărute pe  Travian, Gladiatus, The West şi alte câteva jocuri, de care nici nu îmi amintesc acum. Are de dat sute de clicuri, de pus oamenii la treabă, de vândut, de cumpărat, de licitat, de atacat… Un copil foarte ocupat… :))

Dar aseara lucrurile au stat cu totul altfel, ceea ce m-a uimit peste măsură. A uitat complet de jocuri, de clicuri şi chiar de facebook. Terminasem treaba şi mă urcasem în pat, cu cartea primită de la Melania, bloggeriţa noastră despre care probabil ştiţi că este şi scriitoare, Silavaracald. Ionuţ m-a auzit râzând în hohote şi, curios, m-a întrebat ce m-a apucat. Fără să stau pe gânduri, i-am citit prima povestioară din cartea “Nevasta Peştişorului de aur”. A râs alături de mine, încântat de felul în care SLVC scrie, dar şi de povestirea în sine.
elefant.ro

Am citit alte câteva pagini şi iar am izbucnit în râs, ceea ce l-a determinat să îmi ceară să îi citesc şi lui. După câteva zeci de pagini, în care întâi citeam pentru mine, apoi şi pentru băiat, m-am decis să citesc din prima pentru amândoi, mai ales că Ionuţ luase mâna de pe mouse şi stătea cu ochii pe mine. Am râs ca doi nebuni toată seara, până când am ajuns la momentul în care “Gospodina bună creşte carnea-n mână”. Acolo m-am oprit, pentru că nu am mai văzut nimic în faţa ochilor. Lacrimile îmi curgeau şiroaie din cauza râsului nestăpânit.

Mai am 30 de pagini şi termin cartea, dar vreau de acum să îi mulţumesc Melaniei pentru seara încântătoare pe care ne-a oferit-o, pentru hohotele de râs pe care le-a stârnit în casa mea. Acum aştept să se trezească Mihai, să îi citesc şi lui.

Vă recomand cu cea mai mare căldură să citiţi cartea scrisă de Silavaracald. Nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Nu uitaţi să pregătiţi şerveţelele, pentru că aceasta carte creează dependenţă şi aduce lacrimi în ochi.