Gentile Zevo – Calitate desavarsita, modele trendy

Fiecare femeie are nevoie de genti in garderoba sa pentru a se asorta sumedeniilor de haine pe care zice ca nu le are. Si cu cat mai multe genti, cu atat mai bine. Fiindca femeia se plictiseste in secunda doi de un lucru daca nu are o rotatie stabilita lunar, aproximativ la fel ca in cazul dating-ului. Daca nu stii sa legi o conversatie cu ea la prima intalnire, daca mai esti misogin si/sau arogant, te mai si umfli in pene ca paunul, a doua intalnire nu mai exista fiindca de cum ajunge acasa apasa pe block.

Deci, revenind la oile noastre, geanta este indispensabila din dulapul femeii. Si trebuie sa aiba nu numai nuante variate, ci si modele simple sau cu detalii deosebite, mai trebuie sa aiba si optiuni pentru a cuprinde toate stilurile vestimentare de la casual la sport la elegant. Iar un loc unde gasesti toate aceste lucruri este Zevo, producator si distribuitor de genti din piele ieftine si incredibil de frumoase, create cu pasiune, migala si drag, de mestesugari ai produselor handmade, in Italia.

Gentile Zevo – Calitate desavarsita, modele trendy

Gentile Zevo - Calitate desavarsita, modele trendy

Nu te poti opri la una

Atentie! Intra pe riscul tau pe site-ul www.zevo.ro! Asta pentru ca Zevo provoaca dependenta. Dar hei, macar e o dependenta sanatoasa. Adica investesti in produse din piele, in calitate, deci implicit aceste genti vor si rezista multi ani in colectia ta. Deci daca gandim logic, faci economie financiara. Iar daca ai un partener si intri pe Zevo si nu te poti decide ce sa alegi, spune-i ca intr-o relatie matematica e simpla. Daca barbatul are 500 de lei si femeia are 200 de lei, inseamna ca femeia are 700 de lei. Bani de care tu poti sa-ti alegi linistita vreo 3 modele. Sa vezi ce bine dormi cand iti iei tot ce-ti place si nu trebuie sa renunti la nimic.

Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba despre aceste genti. Iar daca erai de mult in cautarea unui magazin care sa produca genti din piele care sa fie in tendinte, dar si la preturi accesibile ca sa nu te doara inima, atunci Zevo va deveni cu siguranta bff-ul tau in materie de genti.

Mai bine descopera singura toate modelele lor, accesand pagina oficiala. Inarmeaza-te cu rabdare fiindca te vei pierde cel putin cateva ore, admirand-o pe fiecare si evident, nu uita de cardul partenerului. Stie si el cu siguranta motto-ul “Happy wife, happy life!”

Contact: 0721570026