Stăteam în pat, cu ochelarii pe ochi și cu o carte în mână. Soțul meu lenevea privind la televizor. La picioarele noastre, câinele își făcea de lucru. La început am crezut că se joacă. Încerca să prindă în bot laba din spate. Apoi am remarcat un lucru absolut incredibil: Bruno nu se juca. Pur și simplu își rodea unghiile. Ne-am uitat minute în șir, increduli. Deci așa se explică faptul că nu are gheare mari, că nu trebuie să îl ducem la cabinet pentru a-i face pedichiura, ne-am spus, încă uluiți de revelație. Iată un tip isteț, care nu va avea niciodată nevoie de manichiuristă, de forfecuțe și pile, de geluri UV de calitate la prețuri accesibile, a mai glumit soțul meu, cu mirarea întipărită pe chip. Să vă mai spun că nu știam dacă să mă mir mai tare că soțul meu știe de existența unor geluri uv de calitate sau de câinele care își aranjează singur pedichiura?

Mi-am amintit că am văzut zilele trecute pe facebook o poză cu o pisică. Pe pagina unui pet shop. Domnii de acolo sfătuiau stăpânii de pisici să cumpere geluri UV sau să le ducă la cabinet pentru a le pune unghii false, cu care pisicile să nu mai poată zgâria mobila și canapeaua. Nu m-am putut abține să nu întreb ce va urma după geluri uv de calitate – le punem silicoane, le schimbăm sexul când ne plictisim? Noi, femeile, înțeleg să ne înfrumusețăm dacă așa vrem, să căutăm geluri uv la prețuri accesibile și să ne colorăm unghiile în așa fel încât să se asorteze cu ținuta, cu ochii sau cu mașina, dar ce vină au animalele, să le chinuim și să le transformăm în ființe altfel de cum le-a lăsat natura?

Doriți geluri uv la prețuri accesibile? Intrați pe www.amalia.ro, dar folosiți-le numai pentru saloanele de înfrumusețare a femeilor, nu pentru animale. Veți găsi acolo nu doar geluri UV, ci și diverse alte produse și ustensile pentru înfrumusețare, toate la prețuri mici. În plus, livrarea este gratuită la comenzile de peste 200 de lei, iar plata se poate face atât ramburs, cât și online. Comenzile pot fi plasate ușor, fără obligativitatea de a vă înregistra.

set-30-geluri-colorate-mate-miley-plovdmps-thumb