Tot mai des intalnesc pe facebook bloggeri care cer sfaturi despre cum sa treaca pe domeniu propriu, cum sa isi gestioneze singuri blogul sau cum stau treburile cu gazduirea. Nu pot nega faptul ca nu ma bag des in aceste discutii, pentru ca printre prietenii mei virtuali exista cateva persoane care au firme de gazduire. Mi s-ar parea nedrept sa il recomand pe unul in defavoarea altuia, chiar daca nu am nici o obligatie la nimeni (exceptie facand obligatia morala fata de baiatul care imi gazduieste mie blogul, normal).

Recunosc, in particular am mai recomandat cate o firma prietenilor, atunci cand am stiut ca atat ei, cat si firma recomandata sunt de incredere si ca s-ar potrivi unii cu altii, astfel incat sa nu primesc reprosuri daca ieseau scantei din cauza nepotrivirilor de caracter. Toata lumea a fost mereu multumita, semn ca am citit bine oamenii si am recomandat bine, dand o mana de ajutor celor care aveau nevoie.

Astazi vreau sa le recomand tuturor celor ce au nevoie o firma de gazduire web ce ofera pachete complete, continand tot ce ar avea omul nevoie, ca site-ul sau blogul pe care il are sa functioneze optim. Este vorba despre chroot, firma care, pe langa servicii de foarte buna calitate, ofera si preturi foarte bune, indiferent de pachetul pe care omul il alege, indiferent de serviciile pe care le solicita.

Despre ceea ce inseamna gazduirea web nu cred ca mai este cazul sa vorbesc aici. Presupun ca orice om care a ajuns pana in punctul in care isi doreste domeniu propriu stie ce reprezinta si care sunt avantajele pe care le aduce. Pot doar sa spun ca firma pe care o recomand astazi isi ofera serviciile pentru cativa dintre prietenii mei, iar ei sunt tare multumiti de conditiile pe care le-au gasit si de ceea ce li se ofera, mai ales ca si preturile sunt foarte bune.