De ce toate lucrurile bune se intampla in Bucuresti? Iata o intrebare pe care multa lume si-o pune din cand in cand, atunci cand observa ca prin alte orase ale tarii inca nu au ajuns noutatile. Eu am invatat sa nu ma mai mir, caci e normal ca in capitala tarii sa apara prima data tot ce e nou. De exemplu, poti sa gasesti ursitoare pentru botez in bucuresti de multi ani, pe cand in alte zone lumea abia acum afla de aceasta noua metoda de a distra copiii si de a aduce zambete pe buzele parintilor.

Paradisul Personajelor nu inseamna doar animatori pentru petrecerile copiilor, ci si ursitoare pentru botez. Mie imi place foarte mult ideea de a apela, pentru momente unice si cu adevarat memorabile, la ajutorul unei echipe de profesionisti, de a aduce la botez farmecul povestilor de odinioara, de a transforma o petrecere clasica intr-una care sa aiba elemente inedite, sa ramana in amintirea tuturor ca fiind cea mai reusita petrecere de botez. 

“Credem ca suntem cea mai buna alegere, datorita pasiunii si devotamentului pe care il aratam fata de ceea ce facem. Paradisul Personajelor va fi intotdeauna un prieten la care veti dori sa apelati mereu!  Suntem in primul si in primul rand o firma de entertainment. Pasiunea noastra estea aceea de a aduce zambete pe fetele celor mici si de a le oferi experiente memorabile. Desi creativitatea si profesionalismul sunt la cele mai inalte standarde, noi tintim din ce in ce ma sus. Cu alte cuvinte ,mai simple, noi iubim ceea ce facem!”

Veti observa cu usurinta ca, la Paradisul Personajelor, profesionalismul este la el acasa. Animatorii si ursitoarele au costume deosebit de frumoase, adecvate momentelor, fetele care intruchipeaza zanele au o gratie parca innascuta ce va face deliciul tuturor, de la cel mai mic si pana la cel mai mare invitat. Petrecerile cu ursitoare sunt un adevarat spectacol cu trei ursitoare bune (si frumoase) si cu o ursitoare rea, al carei rol comic ii va distra pe toti participantii la botez.

ursitoare-botez-bucuresti

Scenetele sunt in versuri. Totul este unic si original, lucru care va fi apreciat cum se cuvine, sunt convinsa. Spre bucuria invitatilor, petrecerea cu ursitoare de botez in Bucuresti va fi un reusit spectacol care va avea texte personalizate cu numele parintilor, al nasilor, al bunicilor. In plus, bebelusul va primi din partea ursitoarelor un cadou dragut. La cerere, ursitoarele vor oferi scenete cu versuri in functie de astrologie si numerologie. Ca un bonus, copiii prezenti la botez vor avea parte de modelaj de baloane, iar parintii se vor putea bucura de portretul bebelusului.

De ce toate lucrurile frumoase se intampla in Bucuresti?