Skip to main content

Fundatia Greenfinity Lyoness si proiectul din Bahia

Fundatia Greenfinity Lyoness a fost infiintata in anul 2011 si are ca scop protejarea mediului   inconjurator dar si a oamenilor care nu dispun de toate lucrurile elementare si fara de care viata nu ar mai fi normala. Unul din cele mai recente proiecte lansate de aceasta fundatie non-profit, PA GFF Brasilien, are loc in Brazilia, Bahia. Aceasta zona nu este foarte propice pentru fermierii care si-au pierdut pamanturile   si incearca sa supravietuiasca cum pot fiecare. E o zona destul de arida, iar apa se gaseste foarte greu. 

Multi oameni, din cauza lipsei de apa potabila, ajung sa o stranga si din balti iar acest lucru le poate afecta sanatatea pe termen scurt sau lung. Ca sa ii ajute, fundatia lyoness s-a hotarat sa faca sapte sonde in zona de care vor profita peste 60 de familii. Oamenii de aici au mare nevoie de ajutor, iar lyoness s- a hotarat sa le ofere tot ce este mai bun.

Sa speram ca cei de la Lyoness vor reusi sa faca ce si-au propus si vor duce la   capat toate proiectele lansate pana in prezent. Aici oricine poate deveni voluntar pentru a face o munca   buna in folosul oamenilor saraci, dar si pentru mediul care are nevoie de atentia noastra inainte de a fi   prea tarziu. Poate ar trebui sa fim mai multi voluntari si sa oferim si noi ajutor oamenilor care sufera   din cauza lipsei de apa din ce in ce mai des. E nevoie de oameni puternici pentru a recladi alti oameni puternici daramati de lipsa lucrurilor esentiale pentru o viata normala.

Comments
  • Javra September 24, 2014 at 11:42 pm

    Despre Bahia am auzit şi eu că ar fi printre cele mai sărace zone din Brazilia. Admir oamenii care încearcă să ajute cu alimente şi medicamente oamenii din astfel de părţi ale lumii, însă ce te faci că există şi zone în care e mai bine să nu păşeşti, cu toate intenţiile tale bune. Un grup de ziarişti şi oameni dornici să ajute astfel de regiuni, au fost lapidaţi (omorâţi cu pietre) prin Guinea, dacă ţin bine minte…

  • Post a comment

    Threaded commenting powered by interconnect/it code.