Fundatia Greenfinity Lyoness a fost infiintata in anul 2011 si are ca scop protejarea mediului   inconjurator dar si a oamenilor care nu dispun de toate lucrurile elementare si fara de care viata nu ar mai fi normala. Unul din cele mai recente proiecte lansate de aceasta fundatie non-profit, PA GFF Brasilien, are loc in Brazilia, Bahia. Aceasta zona nu este foarte propice pentru fermierii care si-au pierdut pamanturile   si incearca sa supravietuiasca cum pot fiecare. E o zona destul de arida, iar apa se gaseste foarte greu. 

Multi oameni, din cauza lipsei de apa potabila, ajung sa o stranga si din balti iar acest lucru le poate afecta sanatatea pe termen scurt sau lung. Ca sa ii ajute, fundatia lyoness s-a hotarat sa faca sapte sonde in zona de care vor profita peste 60 de familii. Oamenii de aici au mare nevoie de ajutor, iar lyoness s- a hotarat sa le ofere tot ce este mai bun.

Sa speram ca cei de la Lyoness vor reusi sa faca ce si-au propus si vor duce la   capat toate proiectele lansate pana in prezent. Aici oricine poate deveni voluntar pentru a face o munca   buna in folosul oamenilor saraci, dar si pentru mediul care are nevoie de atentia noastra inainte de a fi   prea tarziu. Poate ar trebui sa fim mai multi voluntari si sa oferim si noi ajutor oamenilor care sufera   din cauza lipsei de apa din ce in ce mai des. E nevoie de oameni puternici pentru a recladi alti oameni puternici daramati de lipsa lucrurilor esentiale pentru o viata normala.