Fotograful de nuntă Ideal este acela care te ajută să-ți îndeplinești visurile, acela care te pune în cea mai bună lumină, te ajută și te provoacă să scoți la iveală cele mai frumoase și mai puternice emoții. Acel fotograf de nuntă este prietenul tău cel mai bun, omul care îți va imortaliza fericirea și o va transpune în cele mai sugestive și mai senzaționale imagini. Pentru ca tu, în calitate de mireasă, să ieși cât mai bine în fotografiile de nuntă, este esențial să nu fii stresată, să nu te temi, să nu te enervezi, să nu porți haine și pantofi care să te rănească sau care să îți provoace dureri, să nu exagerezi cu momentele artistice sau cu tradițiile și în câteva ore să ajungi să arați extrem de obosită și irascibilă. Ideal ar fi să organizezi o nuntă care să te facă fericită și care să te distreze, doar astfel fotografiile de nuntă și filmările de la nuntă vor putea fi extraordinare.

Închide ochii, inspiră adânc, eliberează-ți mintea de orice preconcepție. Chiar dacă ți-ai imaginat o nuntă ca în povești, NU o vei avea! Așteptările îți vor fi depășite dacă alegi să ai o nuntă care să vi se potrivească vouă și dorințelor voastre. Rezultatul final va fi mult peste așteptări dacă alegi să ai o nuntă credibilă și realizabilă.

Nunta nu ar trebui să fie o muncă, o corvoadă sau un prilej de fală și mândrie. Nu trebuie să îndeplinești tradițiile și obiceiurile pentru că „așa se face la români”, nu trebuie să servești sarmale pentru că „așa se servește la nunți”, nu trebuie să pui muzică populară pentru că ai invitați din provincie, nu trebuie să îmbraci rochia de mirească a mamei dacă nu îți place, nu trebuie să faci nimic din ceea ce nu ți-ar plăcea să faci. Orice compromis pe care îl vei face de dragul invitaților tăi și, mai ales, pentru ca nunta să fie „perfectă”, te va îndepărta de la nunta ideală, specială și minunată pe care ai putea să o ai dacă ți-ai urma dorințele și ai face lucrurile în felul tău.

De ce să petreci în restaurant, când ai putea petrece pe plajă? De ce să faci shooting-ul foto în parcul celebru din orașul tău, când ai putea fugi în inima unei păduri dacă tu iubești muntele, de exemplu? De ce ai alege o rochie de mireasă albă, dacă ție ți-ar plăcea să fie crem? Te căsătorești o singură dată în viață (sau așa ar fi ideal), de ce ți-ai transforma și nunta într-un compromis. Poți face rabat de la orice, dar NU ar trebui să îți neglijezi niciodată propriile visuri și dorințe.

Vrei o nuntă avangardistă? Visezi la o nuntă dinamică și plină de culoare? Ți-ar plăcea la nebunie o nuntă excentrică, nemaivăzută și nemaiîntâlnită? Sau, de ce nu, o nuntă fastuoasă este genul de eveniment care te-ar face fericită? POȚI AVEA NUNTA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Urmează-ți visurile, contractează oamenii și serviciile potrivite și dă startul unei nunți care să te facă fericită – o nuntă nu ca în povești, o nuntă realizabilă, credibilă, potrivită vouă, unică și nemaipomenită. Și să nu alegi niciodată fotograful de nunta care face ce spui tu, ci pe acela care te contrazice, te provoacă, te determină și te ajută să obții cele mai bune materiale. Alege exact fotograful de nuntă perfecționist care nu se va lăsa și nu va obosi până când nu va avea cele mai bune și mai sugestive fotografii. Este ideal să alegi un fotograf de nuntă cu experiență, profesionist, implicat și serios, unul suficient de îndrăzneț încât să îți spună că o să arați într-o lumină nu tocmai potrivită dacă mimezi „fața de pozat”.

Nu banii ar trebui să clasifice niște servicii foto-video de nuntă ca fiind bune sau rele, ci calitatea și paleta largă de servicii. Cu echipa de fotografi și videografi nuntă Ideal Event poți avea nunta pe care chiar ți-o dorești! Vezi pachetele de servicii foto-video de nuntă Ideal Event chiar aici!