Un roi de fluturi colorați i se zbate în stomac și o ceață mirosind a iasomie îi învăluie ființa. Are senzația că plutește pe un norișor roz, ce o poartă dincolo de lumea materială, într-un etern paradis pufos, destinat perechilor de îndrăgostiți. Întinde brațele spre cerul senin, spre iubitul ce i-a topit inima, și odată cu ea își întind fluturașii aripile, într-o nouă rotire amețitoare. Dragostea plutește în fiece ființă, dragostea devine ea însăși o ființă.

Din păcate, doar în basme există ființe nemuritoare. Nici o fată nu ține cont de acest aspect atunci când se îndrăgostește. Toate își imaginează că iubirea va fi nepieritoare, că fluturii se vor zbengui în voie prin stomac până la adânci bătrâneți. Povești! Fluturii sunt atât de sensibili! Cea mai mică atingere le distruge culorile, acel praf fin de pe aripi, făra de care fluturele nu mai este fluture. Cum și-ar putea imagina cineva că fluturilor le este bine în stomacul omului?

fluturi in stomac

 

Fetelor, iubirea poate că va dăinui veșnic, dar fluturii, fluturii vor muri după un timp, căci atingerea shaormei și a ciocolatei nu le priește. Lăsați fluturașii liberi, să zboare în jurul vostru, să se scalde în lumina soarelui, să se odihnească pe florile inocente!

Ce inseamna sa simti fluturi in stomac? In general, este vorba despre acea zbatere incontrolabila ce apare atunci cand ne indragostim, cand simtim primele emotii in legatura cu persoana care ne atrage. Este o stare de beatitudine amestecata cu temeri nedeslusite, caci suntem increzatori si in acelasi timp plini de neliniste. Bine-nteles ca nu avem nici un fluture in stomac, ci doar simtim acel gol de emotie, de speranta, de de atatea sentimente ce ne incearca atunci cand ne indragostim.