Florile sunt un dar minunat pentru oricine, cu orice ocazie. Iar astazi este mai simplu ca niciodata sa daruiesti un buchet comandand de la o florarie online. Poti trimite flori chiar si in aceeasi zi.

Pe langa gestul care este apreciat de cel ce le primeste, important este si ce flori daruiesti, dar si culoarea acestora. Fiecare floare are o semnificatie si poate transmite un mesaj. Trandafirii rosii simbolizeaza dragostea si pasiunea pentru destinatara. Trandafirii albi sunt un cadou pentru cineva special. Sunt oameni pe care ii consideram speciali in viata noastra, ei nu trebuie sa fie neaparat partenerii nostri de viata. De exemplu, pentru un barbat, o partenera de afaceri sau o colega cu care nu este neaparat implicat intr-o relatie intima, un buchet de trandafiri albi este un cadou potrivit. Pe de alta parte, trandafirii rosii sunt pentru persoanele pe care le iubesti. Exista si alte culori catre care te poti indrepta pentru a transmite un mesaj:

– albastru este un simbol pentru inspiratie si incredere

– galben este pentru prietenie si apreciere

– portocaliu simbolizeaza pasiune intensa

– roz este un simbol al prieteniei si tineretii

– verde este un simbol al bogatiei si sperantei

– violet este reprezentantul maretiei, luxului si somptuozitatii.

flori-buchet-de-anemone-mov-2547

Unele dintre cele mai romantice flori pe care un barbat le poate darui unei femei sunt trandafirii, crinii si daliile. Desigur, alegerea tine si de preferintele destinatarei. Daca are o floarea preferata, atunci pe aceasta ar trebui sa o alegi in primul rand.

flori-buchet-de-5-trandafiri-albi-323

Desi diferite tipuri de flori sunt destinate pentru diferite relatii, florile sunt iubite de oricine. Pentru femei in special, au o importanta deosebita. Florile nu sunt apreciate doar pentru frumusetea si parfumul lor, ci si pentru valoarea lor sentimentala.

flori-buchet-de-7-crini-galbeni-634