Nu este foarte comun sa gasesti un service GSM care sa se ocupe de produse Apple in mod exclusiv. In general, aproape toate GSM-urile se feresc sa intre in detaliu prin soft-ul Apple, insa service-ul apple-gsm.ro ofera asistenta pentru reparati pentru toate produse Apple.

Gama lor de servicii acopera:

-service iPhone;

-service iPad;

-service MacBook;

-service iMac.

Avand in vedere preturile produselor Apple, este mult mai avantajos sa le repari decat sa arunci vechiul iPhone si sa cumperi altul. Nu sunt foarte multe centre de reparatii iphone Bucuresti, iar asta a facut ca apple-gsm.ro sa iasa in evidenta prin profesionalismul si devotamentul fata de clientii lor.

O problema actuala a iPhone-urilor este legata de Soft-ul iOS 13. Acesta a revizuit memento-urile transversale ale dispozitivului, dar utilizatorii au raportat probleme precum mementouri si liste care lipsesc pentru probleme de sincronizare larga cu note si contacte. Unele pot fi rezolvate prin actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS – pe notele de sistem, se presupune ca mai multe au fost remediate de la iOS 13.1.2 – dar alte probleme ar putea fi mai periculoase si ar trebui sa fie nevoie de unele verificari facute de specialisti.

Gigantul Apple este constient de aceste probleme si, pentru problemele de sincronizare, a scris o lista de verificare pentru rezolvarea problemelor. Incepeti prin a va asigura ca toate dispozitivele dvs. sunt la zi – deoarece amintirile actualizate nu sunt compatibile cu versiunile anterioare ale iOS si macOS si nu puteti partaja mementouri cu utilizatorii care nu au actualizat – si treceti la manual: asigurati-va ca setarile pentru data si ora sunt corecte pe dispozitive, sunt conectate pe iCloud cu acelasi ID Apple si pastrati datele in limite.

Astfel de probleme se pot remedia doar intr-un sediu specializat de reparatii iphone precum apple.gsm.ro. In general soft-urile pentru iPhone nu vor fi niciodata perfecte si de aceea este nevoie de o mentenenta periodica.

iOS 13 a adus cateva probleme cu tastaturile unor terte parti, inclusiv prevenirea schimbarii inapoi la QuickType dupa utilizarea unei optiuni non-Apple. Exista, de asemenea, un pic de eroare insidioasa care a dat din greseala tastaturilor „acces complet” la servicii externe, chiar daca le-ati setat sa functioneze fara el – Apple stie despre asta. In toate cazurile, actualizarea la iOS 13.1.1 ar trebui sa rezolve toate problemele de mai sus.

Utilizatorii au fost aparent impiedicati sa isi restaureze iPhone-urile de la o copie de rezerva. O eroare suplimentara a continuat sa afiseze bara de progres pentru o copie de rezerva iCloud, care a fost remediata in iOS 13.1.2.

Nu poti fi niciodata sigur de ce tip de erori pot sa apara in softurile mai noi si de aceea este mereu bine sa cunosti un service gsm care sa se ocupa exclusiv de produsele Apple. Spre deosebire de Android, soft-ul de la Apple este mult mai complex si necesita mai multa munca detalita pentru a-l aduce intr-un stadiu fucntional. De asemenea, si schimbarea ecranului si a bateriei pe un iPhone este o treaba mult mai delicata!