Oficial! Vă anunț că am scris pentru absolut toate cele 28 de probe din cadrul competiției Superblog 2013. Vreau să le mulțumesc din suflet celor care m-au înțeles și mi-au fost alături pe toată durata competiției! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care, atunci când un sponsor a anunțat că va ține cont și de impactul articolului asupra cititorilor, mi-au lăsat comentarii impresionante. Știu, am promis că le voi scoate la lumină, însă ultimele săptămâni au fost foarte solicitante, oboseala și-a spus cuvântul, dar nu am uitat. Mi-ar plăcea să vă știu părerea în legătură cu ultimul meu articol, Puterea parteneriatului în blogosferă.

Nu am uitat nici promisiunea de a-i aduce la lumină pe cei care au participat la concursul organizat de mine și sponsorizat de LuxuryGifts.ro.Probabil și contribuția comentariilor m-a ajutat să iau 100 de puncte la această probă și să câștig un voucher și un pix cu cristale Swarovski.

Mai am câteva hopuri de trecut. Suntem în așteptarea ultimelor patru note, decisivele, aș spune, cele care vor hotărî clasamentul final. Să îmi țineți pumnii! Voi mai avea nevoie de o zi pe care să o dorm pe săturate, fără teamă că nu am inspirație, că apare o nouă probă, că se pun note sau că expiră vreo probă.

Probabil mulți dintre voi se întreabă dacă a meritat să fac acest efort. Categoric, răspunsul este DA!

Am învățat multe despre felul în care se scrie un advertorial de calitate, despre ceea ce așteaptă sponsorii de la bloggeri, despre ceea ce așteapta bloggerii de la sponsori.

Am cunoscut câțiva bloggeri faini, pe care mi-am propus să îi citesc pe cât de des îmi va permite programul viitor.

Am învățat (sau mi-am reamintit) că sunt situații în care este bine să îți spui deschis părerea, la fel cum sunt situații în care este indicat să păstrezi tăcerea.

Le-am simțit în permanență lângă mine, gata să mă sprijine când mă clătinam, pe Adriana, Dana, Alma, Psi, Vavaly, Sonia, Alina. Nu am destule cuvinte pentru a le mulțumi.

Am avut satisfacția de a fi în top 10 o bună parte din competiție și singurul (mare) regret este că nu am profitat de la început de dreptul meu de a face contestație atunci când nota primită mi se părea a fi mai mică decât valoarea pe care consideram că o are articolul scris de mine. Aș fi fost, cu certitudine, mult mai sus în clasament. În acest moment împart locurile 5-6 cu o altă fată, la egalitate de puncte.

Unii se vor întreba dacă aș repeta experiența. Răspunsul este DA, chiar și de săptămâna viitoare. Atmosfera de pe grupul superblog, din prima parte a competiției, când toți eram odihniți și optimiști, nu se compară cu nimic din ceea ce am întâlnit până acum în blogosferă. Să nu mă întrebați câte nopți am pierdut stând la discuții sau urmărind discuțiile altora pe facebook. Chiar și numai pentru acele nopți magice, și tot m-aș înscrie iar în competiție.

Vreau să îi aduc mulțumiri Claudiei, din echipa organizatorilor, pentru că ne-a fost alături pe tot parcursul, atât mie, cât și colegilor mei, fără să facă diferențe, încercând mereu să aplaneze micile conflicte inerente, aducând soarele când cerul era înnorat. Claudia ne așteaptă la Gala de premiere SuperBlog 2013, la Vila Alpin din Straja, iar eu nu cred că voi ajunge. Poate printr-un miracol sau cu o sponsorizare. Se oferă cineva? :) :-P

Printre picături, voi încerca să trec pe la prietenii mei vechi, să îmi reiau vechile obiceiuri și să mă ridic iar în Zelist, pentru că am coborât vertiginos în această perioadă.

 

Bine v-am regăsit!