Ferestre de mansarda VELUX originale

Vom discuta astazi despre ferestre de mansarda VELUX originale, despre consultanta de specialitate si, desigur, despre locul unde puteti gasi un distribuitor si/sau montator autorizat de ferestre VELUX. In plus, va voi prezenta un model de fereastra VELUX din gama Premium care pe mine m-a impresionat si pe care stiu ca il veti aprecia la justa lui valoare.

De foarte multe ori oamenii au impresia ca toate ferestrele de mansarda existente pe piata romaneasca sunt VELUX. Acest lucru nu este adevarat. Cand iti doresti un lucru de calitate care sa dainuie peste ani, alegi produse originale, cunoscute si apreciate in intreaga lume, pentru care sa poti primi o garantie reala, si de care te poti bucura intreaga viata.


Ferestre de mansarda VELUX originale gasesti in foarte multe variante:

Cu actionare manuala sau electrica, cu maner la partea superioara sau inferioara, cu protectie de lac incolor sau poliuretan alb, cu doua, trei , sau chiar cinci foi de sticla.

Sfatul meu este sa discuti intotdeauna cu specialisti din acest domeniu (caci ei iti pot oferi consultanta de specialitate, iti pot spune cu exactitate care sunt produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale) si sa te informezi din mediul online, citind articole referitoare la ferestrele VELUX. Un distribuitor VELUX autorizat iti va fi alaturi pe intreg procesul: de la alegerea materialelor, a modelelor si dimensiunilor, de la sfaturi si informatii competente si pana la livrare si montaj.

Ferestre de mansarda VELUX originale

Rav Construct Company, unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de ferestre de mansarda si accesorii originale VELUX,  ofera servicii de consultanta, vanzare si montaj inca din anul 2005 (deci de mai bine de 15 ani ? ). Compania pe care o recomand comercializeaza doar produse originale VELUX, asadar veti avea garantia ca produsele si serviciile de consultanta si montaj sunt de cea mai buna calitate.

Mai mult decat atat, in anumite perioade din an, Rav Construct Company ofera clientilor sai diverse promotii la ferestre si/sau accesorii VELUX. Din acest motiv va sfatuiesc sa va abonati la newsletter-ul lor, mai ales ca firma nu obisnuieste sa isi deranjeze clientii cu e-mailuri de tip spam.

Ferestre de mansarda VELUX originale

Va recomand sa alegeti ferestre de mansarda VELUX originale daca vreti sa fiti tratati in mod corect si profesionist. Veti primi factura si certificat de garantie atat pentru produsele pe care le achizitionati, cat si pentru serviciile de montaj de care beneficiati. Consider ca este foarte important ca fiecare produs si serviciu in parte sa reprezinte cea mai potrivita solutie pentru proiectele voastre.

Eu, de exemplu, am ramas incantata de noua fereastra din gama Premium, VELUX GPU 006621. Acest model, cu dubla deschidere, poate fi operat atat manual, cat si electric, cu ajutorul telefonului mobil, sau a unei tablete VELUX KLR 200. Pentru instalarea corecta a acestei ferestre de mansarda (ca de altfel a tuturor ferestrelor de mansarda VELUX), este necesar sa achizitionati si rama de etansare potrivita invelitorii tale.

Nu uitati sa discutati despre acest element important cu specialistii in consultanta VELUX, daca vreti sa va bucurati de o lucrare finala de cea mai buna calitate, care sa reziste in timp fara reparatii.

Fereastra VELUX GPU 306621, cea care imi place foarte mult, are ca particularitate principala combinatia dintre actionarea electrica si vederea panoramica. Fereastra este echipata cu un senzor de ploaie care, in cazul aparitiei precipitatiilor, comanda inchiderea ferestrei. Motoarele, discret integrate in cadrul ferestrei pot deschide in exterior cerceveaua pana la un unghi de 45°.

De precizat ar mai fi doua lucruri:

1. acest model de fereastra se poate instala pe acoperisuri cu panta intre 15° si 55 ° 
2. fereastra este disponibila in opt dimensiuni distincte.

Termenul de livrare pentru acest produs este 23 de zile lucratoare.


Pentru alte modele de ferestre de mansarda, va invit sa vizitati https://www.rav.com.ro/ ,  magazin online dedicat exclusiv ferestrelor si accesoriilor VELUX.


Sper ca articolul meu v-a convins sa apelati cu incredere la specialistii autorizati atunci cand vreti sa comandati ferestre de mansarda VELUX originale. Pentru orice alte detalii, informatii si sfaturi puteti folosi datele de contact ale firmei Rav Construct Company:

SUPORT CLIENTI

08.00 – 18.00

Telefon 0726783263

Adresa de e-mail contact@rav.com.ro ”


Ferestre de mansarda VELUX originale