Bobocul de floare își deschide radios petalele, lăsând la vedere o parte din interiorul cald, parfumat, dulce. Păsările cerului, libere de prejudecăți, renunță la penajul cenușiu, de iarnă, și îmbracă haine lejere, multicolore, prin care zefirul adie în voie. Mugurii frunzelor dau la iveală un verde crud, emoționant, fraged. Apele se dezgheață și curg grăbite spre mare, visând la o unire învăluită în mister. Vântul își întinde aripile puternice și alungă norii, pentru a scoate la iveală seninul cerului, pofta de viață a soarelui. Primăvara sărbătorește iubirea. Primăvara a îndrăznit. Tu ce mai aștepți?

Aranjează-te, parfumează-te, întinde pe pat așternuturi fine și poartă lenjerie sexy. Nu aștepta să apară ocaziile speciale. Fă ca fiecare clipă a vieții să fie specială! Nu uita că tu ești o ființă specială, unică în lume! Bucură-te de senzualitatea-ți înnăscută, de tinerețe și de viață, femeie! Chiar și când ești singură în pat, înfășoară-te într-o cămașă de noapte cu decolteu adânc, din material lucios și moale, ce îți va face trupul să vibreze. Alege pentru serile calde Chemise Jadore, de la Avanua, de vrei să te simți sexy, să îți simti pielea mângâiată incitant, așa cum simte bobocul de floare mângâierea soarelui.

chemise-avanua-jadore-98946

 Noi, femeile, recurgem din instinct la mici trucuri, atât pentru a ne simți bine, cât și pentru a oferi plăcere partenerului. Instinctul ne șoptește discret că avem nevoie de culoare, de prospețime, de lucruri delicate. Avem nevoie de o Chemise Gina, de la LivCo, confecționată din voal fin, de culoare roz, cu flori din voal și paiete strălucitoare, cu volănaș dublu ce ne va da un aer școlăresc, după care femeile mature tânjesc și după care bărbații se topesc.

chemise-livco-gina-96924

 Nu numai în dormitor avem nevoie de culoare, ci în fiecare clipă a vieții. La piscină, la plajă, la mare, nu uitați să aveți cu voi un costum de baie Bella Fuchsia, de la Marko, ce va atrage privirile datorită modelului deosebit și a culorii încântătoare. Format din deux pieces, cu slip clasic și cupe întărite, cu catarame ce îi oferă eleganță, acest costum de baie vă poate aduce chiar și un voucher garantat de 50 de lei, dacă încărcați pe site-ul SevenSins o poză cu voi purtând Bella Fuchsia. Costume de baie gasiti si aici.

costum-de-baie-marko-bella-fuchsia-95881

 Pentru cele care doresc să și probeze produsele înainte de a le cumpăra, vreau să amintesc faptul că SevenSins are, din martie, un nou showroom în strada Orzari numărul 3, la intersecția străzilor Calea Călărași și Delea Veche. Acolo vă așteaptă o atmosferă intimă, caldă, potrivită pentru a încerca fără jenă sutele de produse de lenjerie intimă expuse. Colectivul prezent în showroom are peste patru ani de experiență în consilierea clienților pentru alegerea produsului ideal, cabinele de probă sunt spațioase,  întregul showroom este foarte permisiv și primitor.

Există și o zonă de relaxare, unde clienții se pot delecta cu o cafea, fie că este vorba despre doamne timide, care au nevoie de puțin timp pentru acomodare, fie că este vorba despre domni care doresc să își aștepte partenerele în incinta showroom-ului, în timp ce ele probează produsele dorite. Nu uitați că brandul SevenSins comercializează lenjerie intimă atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 sevensins1-150x150

Natura sărbătorește iubirea! Să o sărbătorim și noi!