Crescuse Ileana Cosânzeana înaltă și mlădioasă ca o trestie. Cosițele ei blonde atârnau grele peste sânii plini, făcându-le invidioase pe toate doamnele de la curtea împărătească. Bărbații roiau precum albinele în jurul ei, încercând să îi facă pe plac, să îi atragă atenția asupra lor, să primească măcar o scurtă privire sau o vorba dulce. Însă Ileana Cosânzeana nu avea nici ochi pentru ei, nici chef să le spună povești nemuritoare. Domnița visa cu ochii deschiși la Făt-Frumos cel arătos, bărbat voinic și curajos, dar nepăsător la farmecele ei.

Într-o zi călduroasă de vară, Ileana Cosânzeana și-a luat slujnicele și câteva doamne de la curte cu ea, și s-a îndreptat spre sala marmorată de baie, pentru a-și răcori trupul înfierbântat de dorințe. Doamnele îi spuneau povești și bârfe, iar slujnicele o dezbrăcau, îi parfumau apa de baie și pregăteau prosoape pufoase. Rămasă doar în lenjerie intimă, tânăra domniță și-a cufundat trupul zvelt în apa plăcut mirositoare. În acea clipă a auzit șoapte și râsete înfundate. O voce șoptea amuzată:

-Ați văzut ce costume de baie poartă prințesa noastră? Parcă ar fi o băbuță înfășurată în cearșafuri prea mari. Mă mir că nu i-a trecut prin cap să se îmbrace în costume de craciunita acum, în plină vară.

Pielea albă a prințesei s-a înroșit de ciudă și de rușine auzind șoaptele. Cum își permiteau aceste femei urâte să râdă de ea și de lenjeria pe care o purta? Oare ele de unde se îmbrăcau, ce fel de lenjerie intimă purtau? Nu cumva tocmai acea lenjerie le făcea să fie sigure pe ele și să atragă privirile Făt-Frumosului, priviri la care și ea jinduia cu foc? Le va spiona și va afla ce fel de lenjerie intimă poartă, apoi își va comanda și ea. Ar plăti oricât pentru a fi cea mai frumoasă și mai sexy femeie din împărăție!

Zis și făcut! Prințesa le-a cerut doamnelor de la curte să se dezbrace și să intre cu ea în bazinul parfumat. Le-a spionat, cu ochii arzând de invidie la vederea frumoaselor piese de lenjerie sexy ce le acopereau trupurile. Cum, cum era posibil ca niște femei oarecare să aibă lenjerie intimă mai elegantă, mai fină, mai sexy decât a ei? Normal că Făt-Frumos, văzând demodatele ei piese de lenjerie intimă pe sârmele din curtea interioară, întinse la uscat, a râs cu lacrimi și a căutat în altă parte ceea ce nu putea găsi la ea.

Nervoasă, Ileana Cosânzeana a ieșit din bazinul cu apă parfumată fără să se mai spele. S-a înfășurat într-un prosop și, țipând la toată lumea, a dat buzna în sala tronului, poruncind:

-Vreau ca toți curtenii care pot sta în picioare să plece imediat în căutarea celui mai bun magazin de lenjerie intimă și să îmi aducă de acolo toate piesele de lenjerie sexy care există! Cei care se vor întoarce cu mâna goală, vor simți mânia mea abătută asupra lor. Acolo unde le stau picioarele, le va sta și capul!

La scurt timp după ce curtenii au găsit magazinul, Ileana Cosânzeana a primit ceea ce își dorise, iar Făt-Frumos a cerut-o de soție, tremurând de emoție la gândul că va avea ocazia de a vedea și a atinge cel mai frumos trup al împărăției, îmbrăcat în cea mai sexy lenjerie.

1372930437

Pentru doamnele care doresc să știe ce lenjerie sexy a purtat Ileana Cosânzeana în noaptea nunții, am selectat o poză. Sper să nu afle că i-am furat-o! Mi-a plăcut atât de mult, încât mi-am spus că trebuie să îmi cumpăr și eu, chiar dacă nu am corpul la fel de frumos ca al prințesei.

1390493524