Viata este foarte grea pentru cei care nu au la baza educatiei o meserie, la fel ca si pentru cei mai ghinionisti care, desi cunosc o meserie, descopera ca aceasta nu se mai cauta. Unii incearca sa traiasca facand sacrificii mari, chinuindu-se de pe o zi pe alta, iar altii, mai ambitiosi, se reprofileaza, aleg sa invete alte meserii si sa isi gaseasca joburi noi. Pentru cei din urma au fost infiintate firme precum este fasttrackit teachable, despre care voi incerca sa spun astazi cateva cuvinte, sa-i pot ajuta pe cei care vor sa isi indrepte pasii catre un domeniu tot mai cautat, si anume domeniul IT.

Sa nu credeti ca este usor. Am un prieten care a invatat singur tainele programarii. A avut nevoie de cativa ani pentru a deveni expert, insa nu a regretat nici macar o clipa alegerea facuta. Acum lucreaza pentru o firma bine cunoscuta in Romania, dar si particular, cand apare cate un client darnic. Si chiar nu duce lipsa de asa ceva, dupa cum spune el si dupa cum o dovedeste nivelul sau de trai. Iata ca se poate, daca vrei cu adevarat sa evoluezi, sa inveti lucruri noi pe care mai apoi sa le folosesti pentru a duce o viata mai buna.

Daca va intereseaza domeniul it, daca va atrage tot ceea ce tine de acest domeniu, aveti acum posibilitatea de a invata usor prin intermediul specialistilor de la fasttrackit teachable. Veti avea diverse module cu explicatii, veti primi teste pe care sa le faceti din intimitatea casei si, daca veti dori, veti primi la final o diploma recunoscuta pe plan international, ca sa o puteti utiliza oriunde ati merge si oriunde ati dori sa lucrati. Cei de la fasttrackit sunt oameni priceputi, ei insisi lucrand in diverse mari firme, in domeniul IT.

In cadrul acestei firme au absolvit examenele zece grupe de persoane, oameni care acum au o noua meserie sau care macar inteleg mai bine anumite lucruri pentru ca asta si-au dorit. Au mai trecut examenele si alte grupe de testare, oameni care au invatat de la trainerii fasttrackit teachable diverse limbaje de programare, cum ar fi JAVA, C#, PHP. Nu este deloc usor (ca altfel toti ne-am face programatori sau cine mai stie ce in domeniul it), insa cursurile oferite de fasttrackit sunt realizate in limba romana, ca sa le fie usor tuturor participantilor.

Aceste cursuri au, desigur, si explicatii in limba engleza (pentru notiunile principale), caci dupa cum bine stie toata lumea, engleza este limba folosita in companiile de IT si, in general, in domeniul it. S-a optat pentru cursuri online deoarece multi prefera sa invete de acasa, iar costurile unui asemenea curs sunt mai mici datorita faptului ca scad cheltuielile organizatorice. Avantajul este ca oricine poate invata atunci cand are timp sau dispozitie. La cursurile tinute intr-o sala de cursuri trebuie sa mergi fie ca ai chef sau nu, fie ca ai timp sau nu.

Din aceste motive, dar si din altele, mentionate pe site-ul fasttrackit teachable, am ales sa va recomand aceste cursuri. Nu uitati ca diplomele de Analist Programator oferite de fasttrackit sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si sunt recunoscute in UE, Canada si Statele Unite ale Americii.