Skip to main content

Fashion trend de primăvară

Primăvara aduce cu sine parfumul schimbării, al înnoirii, al bucuriei de a trăi și de a crea noi fashion trend-uri. Unii aleg să își schimbe culoarea mașinii, alții să facă mai multă mișcare, iar eu aleg să îmi imaginez un fashion trend pe care l-aș lansa în această primăvară. Pentru a face acest lucru, am nevoie în primul rând de un magazin online serios, care să ofere o gamă largă de produse înalt calitative.

Glittio! Marcă înregistrată, magazin online ce pune mare accent pe mulțumirea deplină a clienților, oferind atât suport tehnic celor ce abia învață să utilizeze site-ul, cât și răspunsuri la întrebările legate de produsele comercializate. Primul, și poate cel mai mare avantaj al comenzilor făcute pe internet este că ne ajută să scutim timp și energie. Shopping-ul modern este cel făcut de acasă, cu numai câteva clicuri, în siguranță, pentru întreaga familie, adică exact ceea ce oferă Glittio.

Observ uimită că există o direcție în care se îndreaptă lumea modei, o tendință care nu îmi place și pe care mi-aș dori să o pot schimba. Pantalonii au talia joasă, lăsând impresia că picioarele sunt scurte, ceea ce aduce un real dezavantaj celor care îi poartă. Rochiile expun tot mai mult din trupul femeii, făcând ca misterul să dispară. Aici aș opera mari schimbări, aici aș crea un nou fashion trend. Aș promova rochițe care să dea iluzia de talie subțire, de picior lung, de trup perfect.

O rochie de referință pentru acest proiect ar fi rochia Marcela a brandului Zaps, ivoire-negru, cu o bentiță neagră, mătăsoasă, ce urcă mijlocul aproape sub piept. De o eleganță rară, având o croială încântătoare, putând fi purtată atât la ocazii, asortată cu o bijuterie somptuoasă, cât și într-o zi obișnuită, această rochie dintr-un material fin, ușor satinat, poate reda femeii ceea ce a pierdut când a ales să îmbrace rochii sac sau blugi cu talie joasă.

ZAPS_SU_MARCELA_I13_004

 Pentru serile răcoroase de primăvară, aș recomanda, ca și nou fashion trend, o rochie de la Makadamia, cu mâneci lungi, mulate, o rochie ce dezgolește o parte din bust, cu o croială fantezistă de la piept și până pe coapse, coborând petrecută oblic peste piciorul care doar se întrezărește prin multicolorul materialului. Mi se pare minunată și sunt convinsă că feminitatea poate purta un nume nou: rochia de la Makadamia.

Makadamia_M78-PORTOCALIU

 Singurul loc public în care femeia își poate etala întregul corp, renunțând la misterul ce ar trebui să o caracterizeze, cred că este plaja sau piscina. Acolo da, aș spune că trendul poate merge în direcția eleganței, a dezgolirii fără teamă, a senzualității, toate îmbinate în costumele de baie Etna, al căror nume ne poartă spre pasiuni vulcanice, spre fastuozitate, spre creativ și confortabil.

Etna_N223_232_clear

 Dacă aș fi formator de opinie în modă pentru o zi, măcar pentru o zi, aș recomanda tuturor să aleagă bunul gust, calitatea, eleganța, prețul corect, numele și renumele Glittio. Aș recomanda site-ul Glittio, ușor de accesat, complet prin oferta bogată, destinată atât femeilor, cât și bărbaților și copiilor. Produsele comandate ajung la cumpărător în 24 de ore, iar comenzile de peste 80 de lei au asigurat transportul gratuit. Dacă aș lansa un nou fashion trend de primăvară, acesta ar purta numele Glittio, ar fi inspirat din ceea ce Glittio oferă!

 glittio

Comments
 • Adriana April 7, 2014 at 9:29 am

  Cu adevărat frumos! Nu sunt eu mare amatoare de modă, dar aici găseşti pentru fiece gust! Plus că ai ales modele superbe.

 • Javra Eu April 7, 2014 at 9:55 am

  Susţin ceea ce ai spus despre pantalonii femeilor. Dar să-i vezi pe cei ai bărbaţilor, cu turul ajungând undeva la genunchi. Sunt un prost-gust remarcabil. Şi, da, fetele arată prea mult pe stradă, demitizând eternul mister feminin. Cert, nu-i în avantajul lor.

 • Andreea D. April 7, 2014 at 1:31 pm

  Trendul meu anul acesta vor fi rochiile! Imi tot promit ca renunt la pantaloni..nu prea am reusit

 • Dana Lalici April 7, 2014 at 1:43 pm

  Ai ales niste exemple nemaipomenite, mi-a placut la nebunie mai ales prima rochie. Multumesc. Vienela, eu chiar sper sa gasesc o rochie frumoasa pentru cazul in care voi avea bani sa fac o nunta mica. Prima e destul de aproape de ce imi doresc.

 • Raluca M. April 10, 2014 at 7:24 am

  Imi place mult prima rochie si sunt deacord cu tine asupra misterului femeii care nu trebuie pierdut sau nepus in evidenta!

  M-ai facut sa ma gandesc serios la un costum de baie negru, bine ca mai e pana la vara pentru ca la mine vantul schimbarii ar trebui sa aduca mult sport tocmai pentru a pune in evidenta misterul 😀

 • Cercetare de piață MKOR | Iubesc Viaţa September 6, 2016 at 1:27 pm

  […] au concluzionat că, în urma efectuării celui mai nou studiu al pieței de fashion, trendul duce către cumpărăturile online. Internetul a fost ales drept a doua opţiune de cumpărare […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.