Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Ziua proastă se cunoaşte de cu noapte, dacă ai ghinionul să te trezească din somn o durere de măsea. Deschizi ochii şi vezi că cerul este înnorat, îţi aminteşti că aseară ai lăsat nişte treburi neterminate, apoi intri pe facebook şi citeşti un mesaj care te bulversează. Te întrebi dacă este adevărat sau dacă doar ţi se pare că ai înţeles…

Aştepţi un răspuns şi el nu vine (a venit răspunsul între timp; era ceva neplăcut, însă nu atât de grav pe cât mi s-a părut mie)… Tot dai câte un refresh paginii şi atunci observi că ziua care pentru unii a început prost, altora le aduce bucurii. Te bucuri alături de ei şi le urezi Mulţi ani înainte! prietenilor de la Lipa Lipa şi ploieşteanului care nu mai este ploieştean, GCM.

Pentru că este început de lună şi ai reuşit să îţi aminteşti la timp, le mulţumeşti şi le trimiţi o îmbrăţişare virtuală celor care ţi-au fost alături în iulie, celor care te-au citit şi care au lăsat un semn al trecerii lor, apoi faci o listă cu cei care au intrat în top 10, cu cele mai multe comentarii, foarte multe dintre ele pline de miez, amuzante sau educative. Ei sunt cap de listă şi lor le mulţumesc în primul rând! Observ că nu s-a schimbat mare lucru de luna trecută şi până acum…

Adriana

Vladen

Rudolph

Elly

Radu

Javra

Ana-Maria

Dana

Mixy

Mirela

Mai faci o listă şi le mulţumeşti prietenilor de pe facebook, celor care îţi dau like la fiecare postare sau foarte des, chiar dacă nu eşti sigură de toţi că te citesc.

Venuela Velican

Felycia Radu

Julia Ioana

Vlad Dana

Diana Racureanu

Ana Marias

Cristea Florentina

Afrodita Stroe

Anamaria Anamaria

Viorica Ostaficiuc

Monica Gabriela Francu

Nicoleta Ionita

Neagu Corina

Roxana Asultanei

Remus Luca

Pop Romy

Sas Dorel

Flory Stan

Giada Antohi

Georgeta Clinceanu

Rus Nelu

Rodica Siculean

Florina Florina

Maryssa Kryss

Mia Sru

Iuliana Miu

Simota Sorin

Olimpia Sapunaru

Florin June

Camelia Sima

Diaconu Andreea-Elena

Alina Nedelea

Mihaela Damaceanu

Ioana Razk

Diana Andrei

Pitici voinici

Gabriela Ilies

Andreia Miclaus

Iulia Nanescu

Dana Patranoiu

Zamfir Pop

Gabriela Savitsky

Bia Bialog

Adela Dan

Sorana Bordas

Liviu Radulescu

Adi Sonia Spatariu

Lista ar putea fi mult mai lungă, însă facebook şi memoria nu mă ajută… Am evitat să repet numele celor care mi-au lăsat cele mai multe comentarii şi mi-au dat mereu like pe facebook, pentru că nu îi ajută cu nimic. Ştiu că făcând acel top 10 au rămas nemenţionaţi mulţi dintre cei care îmi comentează pe blog, dar mă voi revanşa!

Vă mulţumesc mult şi vă doresc să aveţi un august de poveste!