Skip to main content

Fă testul şi află cât eşti de obosit!

Îţi place mult să fumezi, nu-i aşa? Simţi că e pustiu în tine şi pe lângă tine dacă termini pachetul de ţigări şi nu ai altul, nu-i aşa? Ai senzaţia că ai putea să dispari şi tu dacă dispar ţigările de pe piaţă, este? Dacă ai răspuns cu DA la toate aceste întrebări (ţigările pot fi înlocuite in test cu orice altceva – ciocolată, mere, cărţi, gumă de mestecat…), e timpul să faci testul pentru a afla cât eşti de obosit. Trebuie doar să te concentrezi două minute, să treci pe o foaie de hârtie tot ce vrei să cumperi de la magazin, dar fără să notezi şi ţigările, căci pe ele nu ai cum să le uiţi. Acum ascunde foaia pentru câteva ore, timp în care poţi face orice doreşti, chiar şi să fumezi.

Au trecut cele câteva ore? Ia lista de cumpărături şi pleacă la piaţă. Bagă în coş tot ce îţi trebuie, mergi la casă, plăteşte şi întoarce-te acasă. Acum verifică bagajele. Ai cumpărat ţigări? Dacă DA, felicitări! Eşti cât se poate de odihnit şi primeşti o ţigară cadou. Dacă NU, lasă testul, lasă orice altă treabă şi mergi la culcare. Eşti de-a dreptul epuizat, aşa cum sunt şi eu. :)))

Da, am fost la piaţă şi am uitat să îmi cumpăr ţigări pentru că nu fuseseră trecute pe listă! :-O

Comments
 • Radu October 14, 2015 at 4:56 pm

  🙂 Eu m-am lăsat!

  • Vienela October 14, 2015 at 5:04 pm

   Bine ai facut!
   Esti bine, Radu?

 • Iulian M. October 14, 2015 at 5:02 pm

  Ghici ce? Odata am plecat la magazin special sa iau ketchup… si am venit inapoi cu o sticla de vin, tigari (ca tot ai adus vorba), paine, parca o ciocolata… si fara ketchup. Si eu tot de la oboseala zic ca era, nu am nevoie de pastile din alea de memorie… care am uitat cum se numesc 😀

  • Vienela October 14, 2015 at 5:05 pm

   Ha, ha, Iulian, nu te dezminti! Am avut multe astfel de intamplari, dar sa uit de tigari rar mi s-a intamplat in aproape 30 de ani de cand fumez. :)))

 • Matilda October 15, 2015 at 7:22 am

  :))))))))))))))))

 • IzabelaZamfir October 21, 2015 at 8:39 pm

  Iata ca am citit un mesaj foarte interesant scris intr-o maniera greu de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar reglati-va ceasul dupa … pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!
  Oana L(I?)istrate – sau sa iti spun dupa semnatura, IzabelaZamfir?-, data viitoare mai usor cu spamul pe bloguri. 😀

  • Vienela October 21, 2015 at 8:45 pm

   Oana L(I?)istrate – sau sa iti spun dupa semnatura, IzabelaZamfir?-, data viitoare mai usor cu spamul pe bloguri, ca te penalizeaza nenea google. 😀

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.