Skip to main content

Fă dragoste în bucătărie!

Unde nu e dragoste, facem! Facem în așa fel încât să fie, pentru că viața fără dragoste este precum mâncarea fără sare. Dacă mâncarea are sare și mai ales dacă este făcută cu dragoste, cu siguranță va fi savurată până la ultimul dumicat. Mie, sinceră să fiu, nu îmi mai place să stau prea mult în bucătărie, deși mâncărurile pe care le gătesc ies destul de bune, așa că mă voi lăsa ghidată de ceea ce spune Ioana:

”Indiferent cine ești și ce faci acum, oprește-te o clipă. Găsește o rețetă simplă în această carte. Mergi în bucătărie. Pune-ți un pahar cu vin alb, parfumat, dă drumul la muzică și la foc. Gătește-i celui ales de tine cu sufletul. Lasă aromele să se înalțe și să danseze. Servește-l cu atenție și dăruire. Pune-ți o dorință. Fă dragoste în bucătărie!

 Fă dragoste în bucătărie!

Cum care carte? Cartea pe care Ioana tocmai a lansat-o online. Fă dragoste în bucătărie! ”Primul lucru care o să te surpindă este titlul. Nu l-am ales nici ca să vândă, nici ca să facă senzație. L-am ales pentru că dragostea mea pentru bucătărie este desăvârșită, misterioasă și inegalabilă. Pentru că atunci când gătesc cânt, zâmbesc, iubesc, sunt calmă, fericită, împlinită, satisfacută și mândră de mine! Pentru că, în bucătărie, fac mereu mâncare cu dragoste.”

Cartea, pe care eu vă sfătuiesc să o procurați, pentru că este pregătită cu dragoste, poate fi comandată prin două metode, despre care găsiți detalii pe blogul Ioanei Budeanu.

Comments
 • Ioana March 31, 2014 at 8:11 am

  Multumesc mult, mult! Pupici:)

 • Andreea D. March 31, 2014 at 8:23 am

  Mmm, am aruncat un ochi pe blogul Ioanei, mi-a lăsat gura apă!

 • Radu March 31, 2014 at 9:22 am

  🙂 Mă speriasem că ştiu că stai la parter! 😉
  Şi că mai laşi geamul deschis!

 • Petre March 31, 2014 at 12:37 pm

  Este foarte placut sa vedem ca se poate face si ceva … putin artistic sau jucaus din cuvintele ce unii le folosesc doar intr-un anumit stil, insa mai tine si de perspectiva fiecaruia.

 • Javra Eu March 31, 2014 at 12:40 pm

  Am înţeles, se execută!

 • Traian March 31, 2014 at 1:29 pm

  foarte frumos, mai ales titlul, atat de surprinzator 🙂

 • Ana-Maria April 1, 2014 at 6:22 am

  Imi place…titlul este savuros si am sentimentul ca toata cartea este savuroasa…ma tenteaza cartea. Autoarea are mare dreptate: daca nu faci cu dragoste in bucatarie , mancarea nu are gust.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.