Extras de plan cadastral ortofotoplan online

Cu totii stim cat pare de complicat sa iti rezolvi anumite acte atunci cand ai nevoie si nu te pricepi, ba ti se par complicate pana si numele respectivelor documente. Tocmai de aceea apelam intotdeauna la specialisti cand vine vorba despre lucrurile cu adevarat importante, nu-i asa? Esti de parere ca un extras cadastral ortofotoplan realizat rapid, profesionist si la preturi fara concurenta pare un vis frumos? Iata ca intr-adevar se intampla, asa ca oricand ai nevoie de un extras de plan cadastral poti apela cu incredere la profesionistii de la ortofotoplan.ro.

Voi incerca sa explic astazi, pe scurt, care sunt avantajele de care te poti bucura daca alegi sa iti faci extrasul de plan cadastral la ortofotoplan.ro. Sper ca informatiile pe care le voi oferi sa fie utile altora si sa ii scuteasca de bataile de cap obisnuite pe care inca le avem uneori cu birocratia.

Indiferent daca esti persoana fizica sau pesoana juridica, poti oricand sa comanzi online un extras de carte funciara sau un extras din planul cadastral pe Ortofotoplan, fara sa trebuieasca sa umbli din birou in birou.

Dar ce este, de fapt, un extras de plan cadastral? Dupa cum o spune chiar numele, este doar o parte din planul cadastral si ofera toate detaliile liniare ale imobilului respectiv, dar si ale celor invecinate. Intr-un extras de plan cadastral exista si alte specificatii existente in baza de date. Vreau sa mai mentionez si faptul ca orice extras de plan cadastral are ca suport ortofotoplanul.

Cei care aleg sa comande extras cadastral ortofotoplan de pe site-ul ortofotoplan.ro vor primi documentele in format .pdf. Acestea sunt semnate electronic cu certificat calificat extins de catre ANCPI.

Pentru a primi un asemenea extras cadastral va trebui sa astepti putin, aproximativ 45 de minute, insa durata de asteptare se poate prelungi pana la 72 de ore in cazul sarbatorilor legale, din cauza unor defectiuni tehnice la site si asa mai departe. Oricum, mult mai repede decat daca ai depune cerere la un birou din oras, in opinia mea.

Dar haide sa vorbim putin si despre avantajele de a alege sa soliciti un extras de plan cadastral ortofotoplan online.

-pretul este afisat la vedere, il poti vedea imediat ce intri pe site

-pentru fiecare document solicitat si primit se emite imediat factura fiscala; documentele sunt autentice si le poti verifica pe site-ul oficial ANCPI

-toate extrasele sunt documente oficiale, pe care le poti folosi mai departe in treburi oficiale

-timpul de asteptare este foarte scurt

-nu exista costuri ascunse

-pentru un al doilea extras cadastral solicitat, ti se face o mica reducere de pret

As vrea sa mai mentionez si faptul ca, pentru a solicita un extras de plan cadastral ortofotoplan online, este necesar sa cunosti numarul cartii funciare pentru care se solicita extrasul, imobilul sa fie de tip teren si sa aiba reprezentare grafica.

Mai multe informatii poti gasi direct pe site-ul ortofotoplan.ro, la un clic distanta.

Suport pentru clienti L-V: 8:00 – 17:00

Adresa de e-mail contact@extrascfonline.ro

Numar de telefon 0746 548 798