Erau un mare trend printre femeile burgheze, deci au câștigat atenția publicului feminin încă din Egiptul Antic. Extensiile de păr sunt dorite la scară largă atât pentru efectul uluitor pe care îl au vizavi de o schimbare de look, dar și pentru ajutorul pe care îl oferă celor cu un păr subțire și lipsit de volum, respectiv scurt.

Mai accesibile și mai variate ca oricând, acestea pot fi alese după preferințe dintre cele mai pretențioase. O categorie de interes pentru publicul feminin interesat este cea a extensiilor de tip microring. Sunt în atenția lor pentru că presupun o întreținere simplă, o purtare asemenea, iar odată montate rămân fixate pe firele tale de par. Practic e ca și cum e însuși părul tău, bogat și lung cum l-ai dorit întotdeauna.

Cât timp îți rămân în păr însă depinde de ritualul tău de îngrijire, de produsele cosmetice pe care le folosești, de articolele pentru coafare și de alți astfel de factori. Cu siguranță că un aspect de importanță majoră îl constituie și magazinul din care achiziționezi setul de extensii microring.

Extensiile de păr  cu microring – ce spun experții Belher

Din varietatea opțiunilor actuale privind modul de atașare al extensiilor de păr, cele cu microrings constituie o alegere frecventă. Presupun un risc minim pentru sănătatea podoabei capilare, deci nu afectează părul, oferind o purtare sigură și de durată.

Unele femei le preferă pentru că nu presupun montarea cu ajutorul aparatelor la cald, spre exemplu, sau a substanțelor de lipit. Desigur, în cazul acestora montarea se realizează în cadrul unui salon specializat. Cele interesate de o soluție completă în acest sens – și de setul potrivit de extensii microring și montaj, beneficiază se profesionalism în magazinul, respectiv Beauty Bar-ul Belher. Află adresele punctelor fizice pe site-ul www.belher.ro.

Sunt extensii semi-permanente, care rezistă cu îngrijirea corespunzătoare. Prin acest fapt ai avantajul că nu riști să îți subțiezi sau deteriorezi firele naturale. După durata recomandată a fi purtate, e ideal să mergi  la salon pentru a fi reaplicate.

Dacă, spre exemplu, te afli în impas,  respectiv nu știi dacă să alegi acest tip sau să optezi pentru extensii clip on, ai în vedere că cele cu microrings nu mai necesită aplicarea și îndepăratarea zilnică.

Aplicarea extensiilor microring se realizează șuviță cu șuviță, acestea fiind croșetate cu părul tău, prinse cu un inel mic. Există un clește special cu care experții le strâng ulterior, realizând fixarea potrivită. Tehnica de aplicare este bine gândită, astfel că vor fi practic invizibile.

Trebuie să respecți câteva reguli esențiale dacă vrei ca extensiile de păr să reziste, ce îți vor fi aduse la cunoștință de specialiștii salonului. Spre exemplu, peria specială va fi folosită pentru a pieptăna parul începând de la rădăcini spre vârfuri, fară a insista prea mult asupra rădăcinilor însă, pentru a nu agăța inelele. Pe timpul nopții e de preferat a fi purtat împletit pentru a evita încâlcirea.

Ai în vedere faptul că extensiile microring pot fi purtate până la aproximativ 3 luni, după care este necesară reatașarea lor de către un profesionist. Este necesară prinderea lor aproape de rădăcină, întrucât părul tău crește.

Mai multe recomandări privind întreținerea extensiilor, dar și produse profesionale special concepute în acest sens îți pune la dispoziție Belher. Accesează magazinul online sau vizitează unul dintre punctele fizice din București (vezi adresele pe site) și cumpără extensiile microring care ți se potrivesc.