Nu stiu de ce, dar am impresia ca extensiile de par au fost inventate de catre femeile unei anumite minoritati de pe la noi. Tare le mai invidiam cand vedeam ca au parul suficient de lung pentru a-si prinde cozile chiar cu suvite din parul propriu, fara pic de efort, intr-un gest negandit, aparut print-o indelungata practica. Au fost probabil primele extensii de par natural si au dat creatorilor ideea de a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc un par mai lung, un aspect mai bogat al parului, o anumita coafura pentru un timp oarecare. Eu nu am incercat pana acum nici un fel de extensii de par, insa ma bate gandul sa testez niste extensii microring despre existenta carora tocmai am aflat aseara de la niste tinere care tin pasul cu tot ceea ce inseamna modern.

“Extensii microring DeLuxe, 100 de bucati cu lungimea de 60 cm. Extensiile cu microring sunt din par natural 100%. Parul din care sunt fabricate extensiile cu microring este par indian virgin , se foloseste par indian pentru fabricarea extensiilor de par deorece are o textura mai groasa si mai rezistenta si pot fii vopsite de mai multe ori fara ca parul sa se arda. Caliatea parului din care sunt extensiile cu cheratina este caliatatea remy,asta inseamna ca firele de par sunt asezate asa cum au fost taiate evitand incurcarea parului in momentul purtarii. MODUL DE APLICARE se face cu ajutorul unui inel de plastic. Extensii microring, sunt extensiile care se aplica la rece cu ajutorul unui cleste special si nu deterioreaza parul natural.”

extensii-microring-delux-saten-ciocolatiu-m00

Toate astea ma duc cu gandul ca natura are grija sa imparta in mod egal ceea ce ne ofera. Fetelor care nu au o viata prea usoara din cauza saraciei, aconditiilor climaterice, a religiei sau a altor probleme, natura le ofera un ten fin, curat, un par bogat, des si sanatos, un corp puternic, o gandire inocenta. Fetelor din lumea civilizata le ofera tot ceea ce lipseste prin alte parti ale lumii, dar iata ca multe isi doresc parul natural al celor din zonele indepartate ale pamantului. Si de ce nu, daca au firul atat de curat, de lucios, de puternic si sanatos? Multumim celor care au inventat extensiile de par microring.