Pentru cei care au nevoie de expertize tehnice sau proiecte de structura, astazi vreau sa recomand o firma la care au apelat niste prieteni. Pentru ca ei au fost foarte multumiti de serviciile primite, am decis sa scriu mai multe pe blog, ca sa le fiu si altora de folos, caci aceasta este una dintre metodele de a raspandi informatiile valoroase. Expertize tehnice se fac numai caselor deja existente, atat la cererea proprietarilor, cat si atunci cand autoritatile (administratia publica locala) solicita acest lucru. Firma pe care doresc sa o recomand este smart home concept si ofera nu numai expertize tehnice si proiecte de structura, ci si multe altele, printre care amintesc verificari de proiecte, obtinere avize ISC, intocmire relevee, studiu geotehnic, obtinere certificat de urbanism, intocmire devize de lucrari, optimizare proiecte de structura, proiectare si/sau reproiectare de case, proiecte lucrari de consolidare si extindere etc.

Expertize tehnice pot fi facute numai de catre specialisti care au calificare si acreditare pentru asa ceva, caci este vorba despre lucruri serioase, care pot preveni anumite riscuri. Dar ce inseamna, de fapt, expertize tehnice? Prin acest tip de expertize specialistii evalueaza nivelul de protectie al constructiei, dar si starea tehnica in care respectiva constructie se afla. Cladirea trebuie sa fie in perfecta conformitate cu prevederile regulamentelor tehnice care sunt in vigoare la momentul efectuarii expertizei tehnice.

Prin aceasta evaluare se cerceteaza si se stabileste daca respectiva constructie are gradul de asigurare necesar in ceea ce priveste riscurile seismice, dar si o buna fiabilitate si stabilitate. Proprietarul cladirii poate solicita o expertiza tehnica atunci cand isi doreste sa realizeze anumite interventii la constructia respectiva, cand vrea sa isi extinda cladirea pe orizontala sau pe verticala etc. De asemenea, autoritatile locale pot solicita pentru o anumita cladire o expertiza tehnica atunci cand exista pericol de prabusire, cand se intentioneaza demolarea respectivei constructii sau atunci cand urmeaza sa fie construita o alta cladire in vecinatatea acesteia. Organele de control ale statului sunt abilitate sa solicite asta prin intermediul unui ceritifcat de urbanism, iar acesta poate fi obtinut prin intermediul celor de la smart home concept.

Aceasta firma de proiectare a constructiilor civile ofera celor interesati servicii complete si de cea mai inalta calitate pentru tot ceea ce tine de arhitectura, urbanism, inginerie, proiecte de structura, consultanta tehnica in constructii, ba chiar si design interior. In spatele firmei smart home concept sunt ingineri, arhitecti, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL, toti oameni dedicati meseriei alese, oameni cu experienta si cu dorinta de a fi de ajutor altora prin servicii de cea mai buna calitate, oameni care stiu ca un proiect de casa, o expertiza tehnica sau orice altceva care tine de domeniul acesta reprezinta un lucru serios, pe care nu il poti face numai pe jumatate sau “dupa ureche”.

Pentru a obtine mai multe detalii si pentru a discuta cu specialistii smart home concept este suficient sa dati clic pe unul dintre linkurile de mai sus. Veti primi intregul lor suport, veti primi cele mai bune sfaturi si veti putea incepe lucrarea, proiectul, expertiza tehnica sau ce aveti nevoie.